גולן טלקום פונה לטריפל: חברת הסלולר פתחה אתר להרשמה מוקדמת לקבלת מידע על חבילה הכוללת ממיר טלוויזיה, אינטרנט וטלפוניה. מדובר בצעד שיווקי שכן המחירים טרם …
יש לי צלחת עם עינית של יס (אני מנותק מיס) שמחוברת לממיר. אני קולט טוב את הערוצים החופשיים בעיברית , המזרח התכון ועוד תחנת חדשות רוסית באנגלית.
האם ניתן בעזרת אותה עינית לקלוט לווין נוסף בעל תחנות חופשיות באנגלית?
אם כל …
פורום זה פתוח רק לחברי קהילת הלווין הישראלית בלבד
מי שלא חבר לא רואה את כל הפורום או לא יכול להכנס אליו
חובה רישום בפורום ומשלוח 10 הודעות בפורום
הקבלה לקהילה היא על תנאי .
כל עוד מכבדים את התקנון ותקנות הקהילה .
עם החברות …
מבצע ההתקנות צלחת לווין יוצא לדרך עם עדיפות לחברי הקהילה
Wed Sep 09, 2009 10:40 am על ידי satworld
המבצע מיועד לחברי הקהילה
התקנת צלחות לווין לחברי הקהילה
המבצעת AME
בכל הארץ
טכנאים מטעם החברה עם אחריות של שנה
3שנים אחריות שנים לצלחות הלווין
שנה לדיסק
3.שנים אחריות שנים לכבלים
TOPFEILD 7700-7070 פעם ראשונה בעולם בשיתוף תודה ל DAVA
Wed Jun 24, 2009 8:30 am על ידי tizinabi
פעם ראשונה בעולם הצלחנו להפעיל שיתוף על טופפילד 7700HD
7070HD
השיתוף שפועל הוא CAMD3
כולל HD
מנהל פרוייקט DVD מוריס ואושר
תודה ענקית ל DAVA שעשה ימים כלילות בכדי להפעיל אותו ולמדנו רבות מניסיונו
הרסנו ממיר HD אחד כזה במלך …
בתדר 11938 H -יש 4 ערוצי Redlight
בתדר 12092 H - יש 6 ערוצי SEX של חבילת Satisfaction
13E
בתדר 11411 H - יש ערוץ Dorcel האיכותי וכן 5 ערוצי Sex On
בתדר 11727 V - יש 5 ערוצי Satisfaction (נסרקים בשם S1...S5 )
בתדר 12207 H - יש 2 ערוצי Free X ו Free X2
בתדר 10853 H - …
תקנון פורום קהילת הלווין הישראלית.
גולש יקר,
אנו מודים לך על כי בחרת להיכנס לאתר ולפורום היחיד של קהילת הלווין הישראלית "SATWORLD.TK" ו/או לכל עמוד ו/או מדור שלו, בין אם הכניסה אליהם היא דרך שם מתחם (Domain Name) www.SATWORLD.TKובין אם …
שלום חברה אני חדש פו ונראה לי שאני חייב עזרה ! אני רוצה להתנתק מיס ולעבור לטלויזיה בלווין אז השאלה שלי היא איך כדאי לי לעשות את זה ? להתקשר לחברה כלשהי שיבוא ויתקינו או שאפשר לעשות את זה לבד ? מה שכן אני כבר מתבלבל מכל האינפורמציה שקראתי בפורום יש הרבה ניגודים אחד כותב משהו ואחר סותר חלק מהדברים אז הייתי שמח אם היייתם עוזרים לי במבוי הסתום שהגעתי אליו ! בעיקרון אני צריך טלויזיה ברוסית הערוצים שאני צריך הם: 1. pervae canal 2. rtr planeta 3. ntv mir אני חייב שיעבוד לערוצים האלה טיבי גייד ושניתן יהיה להקליט אותם ! (פו אני חושב הייתי הולך על openbox s9 )
החלק השני והלא פחות חשוב זה ספורט ברוסית : ראיתי שני אופציות , לפי הבנתי הplatforma hd אין איתה בעיות ואפשר לירכוש אותה פו בארץ ! האופציה השנייה שראיתי זה ntv plus ששם יש כמה ערוצי ספורט כולל כמה מאלה שיש ב platforma hd . מה אליי לעשות בשביל שזה יהיה אצלי ויעבוד ללא שום בעיה ומה האופציות שלי ! תודה מראש לכל מי שיעזור לי !
שלום לך וברוך הבא לקהילת הלווין הישראלית הקהילה הכי גדולה בישראל והכוללת 100000 חברים בישראל ומעל מיליון חברים בעולם . הקהילה הישראלית היא חלק מקהילה כלל עולמית .
הקהילה פועלת בישראל ללא מטרת רווח היא נותנת שירותי לווין IPTVI בכל העולם וגם בישראל בעלי הקהילה הם כל חברי הקהילה ובעולם. הקהילה בישראל נוסדה לפני שנתיים כיוזמה חברתית למען חלשי האוכלוסיה בישראל והענים בישראל ,אלה שלא יכולים להרשות לעצמם לשלם 300ש"ח בחודש ליס ולהוט אבל בכל זאת רוצים לראות טלויזיה או כאלה שלא מעוניינים בערוצים ישראלים ורוצים לצפת בערוצים ברוסית ,צרפתית,ערבית וכו ההצתרפות לקהילה היא בחינם לאחר הרישום בפורום יש לשלוח 10 הודעות ולאחרהם תוכל להינות משירותי הקהילה הקהילה מבוקרת על ידי 250 מנהלים ללא שכר שכולם מתנדבים וכן עורך דין ורואה חשבון בשכר בנוסף הקהילה מעסיקה באופן עקיף בישראל 150 מתקינים על בסיס יומי הקהילה מתקינה בכל יום 150 צלחות לווין בכל הארץ בנוסף הקהילה מפתחת את כל התוכנות הפועלים בממירים HD לווין ו IPTV למדע נוסף
האם כדאי להתנתק מיס או הוט ולעבור ללוין פרטי ולהתקין צלחת לווין התשובה היא כן בגלל שבלווין אתה יכול לקלוט עד 10000 ערצים בחינם ההתקנה לא עולה יקר בן 1500 ל 5000 ש"ח לאחר ששלמת את ההתקנה הצלחות והממירים שלך לכל החים ואתה לא משלם כלום לאף אחד אן לך התחבויות ,תשלומים או כאבי ראש אן לך יותר תשלומים או הוראת קבע לאף אחד ביס או בהוט אתה משלם 300 ש"ח לחודש לפחות או 3600 ש"ח בשנה בסכום זה אתה יכול להתקין 2 צלחות לווין וממיר HD שיתוף שישארו לך ל 20 שנה למה זה כדאי חוץ מהעלות הכללית ? בלווין אתה יכול לראות מעל 10000 ערוצים בכל שפה שהיא אן שביתות ,השידורים קיימים כל השנה 24 שעות בכל שפה שאתה רוצה
זאת גם החברה הכי גדולה בארץ בתחום התקנת הצלחות לווין בישראל ובכלל בישראל יש HOT YES שזה החברה התקנת הצלחות הלווין הפרטיות הגדולה ביותר בישראל ובעולם וקיימת בישראל מעל 20 שנה מעל 100000 לקוחות בישראל היא מתקינה 200 צלחות ביום !!!! חוץ מזה בלווין יש הרבהערוצים שאן ביס ובהוט יש עשרות ערוצי ילדים מוסיקה טבע ,מדע הסטוריה נשיונאל גאוגרפיק ועוד מעל 50 ערוצי סקס 400 ערוצי ספורט כולל ב HD ביס ובהוט אן את כל זה יש רק תשלום של 300 ש"חלחודש לכל החים משכנתא נגמרת לך אחרי 20 שנים ,יס והוט אתה משלם כל החים. למה לך להעשיר אותם מי שמחובר ליס ולהוט זה בגלל שהוא לא יודע שקיימת צלחת לווין ושניתן לקלוט איתה יותר ערוצים מאשר בהוט או ביס. איכות תמונה יותר טובה היא בלווין באמצעות צלחת לווין פרטית ולמה? יס והוט קולטים את השידרים כמו שאנחנו קולטים בצלחת לווין והם משדרים את זה עוד פעם ללקוחות שלהם אתה מבין כמה פראיירים אנשים מה עושים יס והוט? קולטים שידורים בחינם ומשדרים אותם ללקוחות הם משלמים אומנם זכיות יוצרים ושידור אבל מרוויחים הרבה מאוד כסף על כלום,על משהו שאתה יכול לקלוט בחינם
האם אפשר להתקין צלחת לווין לבד? כן זה אפשרי זה לוקח הרבה מאוד זמן אבל בגלל שאתה לא מקצועי יהיו לך הרבה תקלות בקליטה וגם הצלחת יכולה לעוף ברוח חזקה בצפון למשל התקנת צלחת מקצועית דורשת ידע רב ומכשירי בדיקה כיול וכיון יקרים ןידע במערכות הפעלה לינוקס עבור ממירים לא מומלץ להתקין צלחת לווין לבד ורצוי להעזר במתקין מקצועי וותיק ורצוי חברה ולא טכנאי פרטי אם אתה מתקין לערוצים ברוסית אל תזמין טכנאי דובר רוסית או חברות בבעלות רוסית הסיבה ? כמות הנוכלים בענף שלא נותנים שירות לאחר ההתקנה ונעלמים עדיף לשלם קצת יותר לקנות ציוד מקצועי ואמין ולפנות לחברה גדולה כמ כמעט ואן הפרש אולי 200ש"ח במקרה הטוב א יתקינו לך ציוד מקצועי ואמין מתוצרת אירופה וארצות הברית עם אישור ממכון התקנים ויתנו לך אחריות ושירות טוב יותר מיס והוט נוכלים יתקינו לך יותר זול אבל יתקינו לך צלחות מתוצרת סין או מעזה הצלחות יחלידו לך ויהיו לך הרבה תקלות לאחר ההתקנה הם יעלמו לך ולא יהיה לך למי לפנות אז תאלץ לשלם לעוד מתקין שיבוא ולתקן לך את מה שהם עשו לך זה במידה ובכלל יתקינו לך צלחת לווין כי יש כאלה שלוקחים כסף ולא מתקינים כלום ראה את תוכנית כלבוטק בנושא בפורום עם הטכנאים הרוסים הקישור נמצא בפורום .
בכדי לקלוט ערוצים ברוסית בישראל אתה צריך להתקין מספר צלחות לווין אם אתה רוצה רק רוסית ו 100 ערוצים תוכל להסתפק בצלחת אחת ללווין ABS1 RADUGA התקנת צלחת וממיר פשוט ללא שיתוף או כרטיס יעלו לך 1500 ש"ח אם אתה רוצה ממיר שיתופי רגיל +שיתוף יעלה לך עוד 1200ש"ח אם אתה רוצה ממיר HD +שיתוף עוד 2200 ש"ח אם אתה רוצה ממירOPENBOXS1 עם כרטיס מנוי מקורי וחוקי לרדוגה זה זה 1000 ש"ח אם אתה רוצה לקלוט ערוצים מישראל וגם מרוסיה אז אתה צריך לפחות 2 צלחות וממיר HD וגם שיתוף לווין בעזרת 2 צלחות תוכל לקלוט את הלווינים הבאים HOTBIRD 13E= בלווין הזה יש מעל ל 2000 ערוצים בכל השפות מעל 20 ערוצים ברוסית מאות ערוצים בשפות שונות כולל מאות ערוצי סרטים ,סדרות,כדורגל,מדע, ומוסיקה עשרות ערוצים של נשיונאגאוגרפיק,הסטוריה,דיסקוברי ועוד תלחץ פה תראה את רשימת הערוצים בלווין http://www.lyngsat.com/hotbird.html
ATRA 4A-sirius 4.8e-סיריוס מאות ערוצים ברוסית ואוראינית ו2 ערוצי סקס ו2 ערוצים וויה ורומנטיקה ברוסית תלחץ פה תראה את רשימת הערוצים http://www.lyngsat.com/astra4a.html
אתה צריך להתקין עוד צלחת לוווין של 1.20 לפחות או צלחת גדולה של 1.80 ומעלה אם אתה רוצה יותר ערוצים מהלווין הזה, ולא קולטים את כל הערוצים בארץ. בלווין יש 2 חבילות של רוסיה NTVPLUS ו TRICOLOR ולפחות 60 ערוצים 55 ערוצים NTVPLUS אןטיויפלוס http://www.lyngsat.com/packages/ntvplus36.html
אנחנו היחידים בישראל המתקינים צלחות ללוין הזה ונותנים שיתוף או כרטיסים לחבילות האלה או הרוסיות בישראל באופן כללי בנוסף יהיו לך עוד 5000 ערוצים בכל השפות שאתה רוצה אחריות שנה אתה חייב אינטרנט מהיר ADSL 10MB ממיר מומלץ CUBEREVODIGITAL HD ממיר +שיתוף =2200ש"ח התקנת 2 צלחות 2000ש"ח 4200 ש"ח אם אתה רוצה צלחת גם ל NTVPLUS http://www.lyngsat.com/packages/tricolor.html זה יעלה לך 1500 ש"ח זה נקלט באמצעות צלחת מיוחדת ואיכותית מתוצרת איטליה או ספרד וראש מיוחד שלא ניתן להשגה בארץ
המחירים שפורסמו הם מחירי מחירון לצלחות לווין מחיר מינימום כאשר כל הציוד מאירופה וקוראה לא עכדאי לך לקנות OPENBOX S9 כי זה ממיר מזויף שלא שווה כלום ממיר מזויף אופןבוקס ולה 300 ש"ח ממיר מקורי OPENBOX עולה 1500ש"ח היבואן הרשמי של OPENBOX רק ממירים מקורים AME אמי זה גם היבואן של הכרטיסים של החבילות ברוסיה RADUGA NTVPLUS TRICOLOR HDPLATFORMA NTVMIR
1
RADUGA TV RUSSIA החבילה הרוסית רדוגה רוסיה בלווין ABS1 ניתן גם לקנות כרטיס מנוי לרדוגה לחצי שנה עלות 450ש"ח ל 6 חודשים ראשונים עם הכרטיס ולאחר מכן ניתן לחדש את הכרטיס לשנה בעלות נמוכה יחסית 052-6542862 RADUGA מנוי לרדוגה רוסיה
VLADIMIR PUTIN - RUSSIA PRESIDENT AND PRIME MINISTER OF RUSSIA THE TSAR VLADIMIR PUTIN הקיסר האחרון של רוסיה ולדימר פוטין שר Blueberry Hill'
תודה למענה המהיר ! אז לפי הבנתי אני יכול להסתפק בחבילה של ntv plus וזהו לא ?! יש שם pervay canal ntv mir rtr planeta כל ערוצי הספורט והhd זה בדיוק מה שאני צריך ! אז כמה יעלה לי החבילה הזאת ? האם היא תעבוד חלק ? והאם יעבוד בה לוח השידורים המפורט והניתן להקלטה ? תודה מראש !
כאשר יש גשם חזק ומג אוויר לא טוב אתה לא תצליח לקלוט את הלווין הזה בישראל אבל רדוגה ו HDPLATFORMA כל הזמן תקלוט לא כל הערוצים של NTVPLUS נקלטים בישראל המלצה שלי תתקין 2 צלחות לווין HOTBIRD SIRIUS EUROBIRD 9E AMOS ABS1 תקח ממיר HD CUBEREVODIGITAL 250HD ושיתוף גדול לאחר מכן תבדוק שזה מתאים לך השיתוף והכול ומאוחר יותר אתה תוכל להוסיף צלחת שלישית ללוין 36E זה יתן לך NTVPLUS +TRICOLOR כול התחנות שנימצאות על הלומה W7 אבל רק dvb-s ולא HD מעל 100 ערוצים יש עוד חבילה נוספת מבוססת HD בלווין אחר כרגע אנחנו לא מפרסמים אותה עד שיגמרו הבדיקות לגבי הלווין הזה
נערך לאחרונה על-ידי satworld בתאריך Wed Dec 14, 2011 2:48 am, סך-הכל נערך פעם אחת
קולטים גם HD עם צלחת יותר גדולה מ 1.80 יש מעל 110 ערוצים ברוסית בלווין 36E אלומה 7W מתוכם בן 12 ל 18 ערוצים של TRICOLOR בן 50 ל 80 ערוצים של NTVPLUS זה תלוי בגודל הצלחת בן צלחת 1.20 לצלחת 1.80 יש 20% קליטה יותר אם הצלחת גדולה יותר לפחות 270 או 350 אתה תקלוט כמעט הכול בארץ בצפון עם 270 קולטים כמעט הכול במרכז אפשר לקלוט גם עם צלחת 1.20 צריך עין סירקולארית שלא מוכרים בארץ היחידים שמתעסקים עם זה AME שמוכרים גם את הצלחות לווין והמיוחדות והעניות המיוחדות האלה בשביל לצפות בחבילה אתה צריך שיתוף של הקהילה כי יש בו את כל החבילות האלה והם היחידים שיש להם את זה בכלל בארץ וזה עובד מעולה בלי פריזים בצלחות קטנות כאשר יורד גשם לא רואים כלום גם בצלחת 1.80 עם גשם חזק לא קולטים הרבה אבל כל השנה קולטים הרבה מאוד ערוצים NTVPLUS זה החבילה הכי גדולה והכי טובה ברוסיה ברוסיה משלמים עליה 350 ש"ח לחודש מינימום בלי כל הערוצים בישראל השיתוף עולה 700 ש"ח אתה יכול לקנות את כל החלקים ,צלחות וממירים בטלפון הזה 052-6542862 וגם ניתן להזמין אצלם התקנה הם היחידים שמבצעים את ההתקנות האלה ממיר מיוחד HD המתאים לכל החבילות בכלל עולה עם השיתוף 2200ש,ח ברוסיה זה עולה יותר יקר אם אתה רוצה NTVPLUS עובד חלק אתה צריך להזמין מהם את הממיר ולבקש שיתקינו לך עליו את התוכנה שהקהילה פתחה במיוחד בשביל החבילות הרוסיות
עלות התקנת צלחות גדולות ממונעות או רגילות נעים בן 6500 ל 10000 ש"ח עם ממיר HD צלחת קבועה עם התקנה מקצועית לוקחים 6500 ש"ח על צלחת ממונעת מקצועית 8000-10000 ש"ח עם ממיר HD מיוחד עם מכשיר המסובב את הצלחת אן שום דבר סיני בציוד הזה כל הציוד מגיע מקוראה ,טייאן וארצות הברית יש צלחות מקצועיות שעולות גם 30000 עד 60000 ש"ח זה תלוי במותג היצרן סוג הצלחת וכו התקנה ממוצעת לצלחת קבועה נייחת מעל 1.80 מקצועית זה 6500 עלות התקנת צלחת ממונעת מקצועית נעה סביב ה 10000ש"ח עם ממיר HD וכל הציוד הדרוש לכך אם אתה צריך רק את NTV PLUS + TRICOLOR אז תתקין צלחת קבועה עדיף תוסיף 2 צלחות קבועות 1.20 טקאטל מתוצרת ספרד או צלחת איטלקית מתוצרת EMM AME מתוצרת איטליה זה צלחות מעולות המיוצרות באיטליה והם עשוים מאלומיניום ונירוסטה ולא מחלידות לעולם אתה יכול להתקין 2 צלחות 1.20 HOTBIRD 13E יש RTVI ועוד 30ערוצים ברוסית השאר זה 2000 ערוצים כולל מאות בHD בשפות שונות SIRIUS 4.8E ערוצים מאוקראינה ורוסיה עם החבילה האוקראינית VIASAT AMOS 4W זה ערוצים מישראל EUROBIRD 9E החבילה הרוסית HDPLATFORMA +DVPLATFORMA ABS1 75E החבילה הרוסית RADUGA זה מעל 100 ערוצים ברוסית עם 5 לווינים צלחת אחת קבועה 1.80 עם הלווין 36E בלווין הזה יש NTVPLUS TRICOLOR קרוב ל 100 ערוצים איכותים ברוסית זה יתן לך 6 לווינים עם כל החבילות שיש ברוסיה ************************************* בלווין זה כמו לגו אתה יכול להתחיל בצלחת אחת או 2 ולאחר מכן להוסיף רוב הרוסים בארץ מתחילים עם 2 צלחות לרוסיה ולאחר מכן מוסיפים כאשר יש כסף יש חבילה נוספת שיושבת ב 60E שכולה ב HD RASCOM וחבילה נוספת בלווין 40E שגם כולה ב HD הממיר היחיד שפותח את החבילות זה CUBEREVODIGITAL 250HD הדגם החדש 1W הוא נמכר רק אצל AME והקהילה בטלפון הזה 052-6542862 זה דגם מיוחד שעובד עם חבילות רוסיות שלא יכולים לעבוד בממירים HD רגילים למשל בדרימבוקס זה לא יעבוד לך כי גם הממיר וגם התוכנה לא יכולה לעבוד עם סוג השידור הזה יש גם ערוצים מאוקראינה שיפתחו לך רק בקיוב ריבו דיגיטל 1W
מיקום : Jerusalem Points : 4771 Registration date : 30.10.11
טוב כמו כל החדשים באתר יש לי מספר שאלות קודם כל איך אני משיג מתקין מהימן,אני מעוניין לקלוט ערוצים בצרפתית,מרוקו וישראל,איזה גודל צלחת אני זקוק,ואיזה ממירים אני זקוק,האם אני יכול לקבל התקנת מערכת ואני אביא ממיר,תודה על הסבלנות יהודה
תתקשר לטלפון שנתנו לך 052-6542862 רק הם יכולים לתת לך מדע לגבי התקנות צלחות לווין ועליות וכו בשביל לקלוט את מרוקו אתה צריך צלחת לווין לכיוון הלווין HOTBIRD 13E אם תתקין עמוס יהיו לך ערוצים מישראל 1-2-10-33 כנסת ממרוקו יש 10 ערוצים צרפת יש בלווין הוטבירד ואסטרה וגם יורובירד 9E אם אתה רוצה 2 ערוצי סקס אז תתקין גם את סיריוס 4.8E אם אתה מתקין את כל אלה אתה צריך צלחת 1.20 יש 2 סוגים צלחת טקאטל 1.20 מתוצרת ספרד בעלת איכות קליטה חזקה מאוד צלחת EMS מתוצרת איטליה אחת הצלחות הטובות בעולם עם צלחת של 1.0 סינוטה אתה יכול לקבל את כל הערוצים גם חוץ מהלווין 9E יורובירד הוא לא יקלט טוב על אותה צלחת הצלחת האיטלקית היא הצלחת הכי יקרה בארץ עלות הצלחת לבד כמעט 500ש"ח התקנת צלחת לווין עולה 1500ש"ח זה בכל הארץ לגבי צרפת אתה יכול לראות את הערוצים הפתוחים
FRANCE 24 TV5EUROPE TV5MONDE BEURETV EURONEWS TF1 SUISSE M6SUISSE W9 SUISSE TV MONT BLANC ARTE אם תקנה ממיר HD וכרטיב למנוי לחבילה או שיתוף יהיה לך את החבילות הצרפתיות הבאות אתה חייב אאינטרנט בשביל זה
BIS CANALPLUS CANALSAT TELESAT BELGE SUISE HD SFR SUISSE ORANGE FRANCE אם אתה רוצה ממיר HD אני ממליץ לך לקנות CUBEREVODIGITAL זה הממיר הכי טוב בשביל הערוצים הצרפתים שעובדים כטלם ב HD איכות תמונה מעולה ואן תקלות לא מתקלקל וזול הממיא עולה 2200 ש"ח עם שיתוף ללא שיתוף 1500ש"ח השיתוף זה מה שפותח לך את כלהחבילות מעל 10000 ערוצים כולל 50 ערוצי סקס 50 ערוצי מוסיקה 400 ערוצים סרטים וסדרות 250 ערוצי נשיונאל גאוגרפיק טבע ספורט חיות ותיירות 400 ערוצי ספורט 300 ערוצים בצרפתית 100 ערוצים בגרמנית 400 ערוצים באיטלקית 600 ערוצים באנגלית 150 ערוצים ברוסית הכול בשידור חי וגם ב HD כמעט כל הערוצים של צרפת הם ב HD תתקשר לטלפון שנתנו לך 052-6542862 ערוצים ממרוקו
התנתקתי מיס לפני חודש והתחברתי עם צלחת לווין וממיר קיובריוי דיגיטל HD ועם חבילה שיתופי מהקהילה .אני נהנה מאד מאיכות השידורים וגם מאיכות התמונה .יש לי 20 מגה מבזק ובזק בינלאומי.אין פריזים רואים חלק גם ב-SD וגם ב-HD
כמה אתה משלם על האינטרנט 20 MB בבקשה? האם זה שווה? יש לי כרגע 10 MB של נטויזיון כמה הפינג לגרמניה בבקשה בחבילה הזאת? האם יש לך חבילת שחקני רשת או רגיל?
אני משלם 70שקל לבזק כי עברתי מהוט ו50 שקל לבזק בנלאומי כמובן צריך להחליף מודם בבזקסטור כי המודם של 10 מגה עובד ADSL וה 20 מגה עובד VDSL בבדיקת מהירות באתר SPEEDTEST.NET אין צורך בשחקני רשת www.speedtest.net/result/1738415281.png
בזק גנבים על 10MB הם גובים 110 ש"ח פשוט תתקשרו תאיימו שאתם עוזבים יתנו לכם ב 70 ש"ח 20MB זה כל התרגיל כנראה שאצלך זה עובד טוב כי אצל הרבה אחרים גם 30MB אן פינגים טובים בכלל