[You must be registered and logged in to see this link.]
ציטוט מתוך האתר
זה היה הניסיון הראשון שלי עם חברת הוט, לאחר שרוב חיי גרתי באיזור בו הוט בכלל נתנו בו שירות. אבל כאשר עברתי לעיר הגדולה, אני ושותפי החלטנו ללכת על הוט. יש להם VOD, יש להם טלפון זול והם אפילו היו טיפה זולים יותר מהמתחרה.
לאחר הגיע המתקין של הוט מתי שנקבע, ואנחנו מאושרים. יש לנו כבלים!
אבל מסתבר שחגגנו מהר מידי. משום מה לא היה VOD בשניים מתוך שלושת הממירים שקיבלנו. התקשרתי לנציג המכירות של הוט והוא התנצל על הטעות. הוא קבע מועד שבו יגיע הטכנאי ויתקין את הממירים תומכי ה- VOD. חיכינו בבית לטכנאי במועד שנקבע אבל הוא לא הגיע. התקשרתי להוט והם מסרו לי שכדי שיהיה VOD בכלל שלושת הממירים נאלץ לשלם עוד.
-"אבל אמרו לי שאקבל VOD בשלושת המימירים ואף קבע איתי נציג את מועד ההתקנה."
-"לא, אין כזה דבר."
זה רק היה ההתחלה. מסתבר שבין מה שהציעו לי לבין מה שקיבלתי את שום קשר.
זאת החבילה שהציע לי איש המכירות ליאור מהוט לעומת מה שקיבלתי:
נציג הוט הבטיח התחייבות לשנה - קיבלתי התחייבות לשנתיים.
נציג הוט הבטיח דמי ביטול של 200 ש"ח - קיבלתי דמי ביטול של 640 ש"ח.
נציג הוט הבטיח 3 ממירים עם VOD - קיבלתי רק ממיר אחד עם VOD.
נציג הוט לא סיפר שיש דמי התקנה - יש דמי התקנה של 99 ש"ח.
נציג המכירות של הוט שיקר במצח נחושה על מנת למכור לי את החבילה. אין בכך בכלל ספק.
כאשר התקשרתי לבטל (ונודע לי שאצטרך לשלם 640 ש"ח) ביטלתי את הוראת הקבע בכרטיס אשראי.
אני עוד לא יודע אם יצליחו לגבות את דמי הביטול. אבל מכיוון שלא רציתי לשבת ולקוות לטוב, החלטתי להקים אתר זה. כנראה שמאוחר מידי בשבילי אבל אני מקווה שאנשים אחרים ימצאו את האתר לפני שהם מתחברים להוט וכך ימנעו מעצמם כאב ראש לא קטן במקרה הטוב, אם לא הפסד כספי, עוגמת נפש, בזבוז זמן והכי גרוע לדעתי - רמאות ישר לפנים.