קישורים לאתרים בכל השפות
[You must be registered and logged in to see this link.]
אתר מעולה אני בהחלט ממליץ עליו RXX .CO.IL
מתוך האתר RXX .CO.IL
שידורי טלוויזיה לווינים ללא שימוש ב- HOT או YES
היות וההתחיבויות שחברות שידורי הטלויזיה מבקשות מאיתנו ,ולאור חשיבות הנושא יצאתי לבדוק את האפשרות היחידה שלא שלא דורשת תשלום חודשי . אז קצת התחנפתי לקרוב משפחה כי לו יש טלויזיה ללווין ועשיתי גם מחקר שוק
אחת השאלות היתה כמה לוויינים אני רוצה לקלוט ולפי זה כמות הערוצים תהיה זמינה טוב פיזית מבדיקה שהתרחשה כמה ימים ב-4 הלוויינים אלו הוטברג הארופי - סיריוס הרוסי - עמוס הישראלי - נילסט 7W המיצרי {מומלץ } .
הסקתי שבהחלט ישנה אפשרות שנייה הלווין המיצרי ממש מספק כמה ערוצי סדרות וסרטים באנגלית 24 שעות ביממה
גם האירופי מספק כמה ערוצי סרטים וסדרות באנגלית צרפתית ועוד הלווין הרוסי מספק בעיקר תוכן לדובר השפה
ועמוס הישאלי מספק את הערוצים שכולנו מכירם [מכל הערוצים בחבילה זו [לערך 2000]ישנה אפשרות לעשות לנו רשומת מועודפים בממיר כך שלא ניצתרך לדפדף 2000 ערוץ מה שגם יש ממירים מקליטים ישנם גם באיכות HD לשחק משחקים ומירב הטכנולוגיה המתקדמת של היום. החבילה שניבדקה פיזית על ידי אבל למדתי שישנם עוד אפשרויות שידרוג-- [ 1]ממיר שיטופי לאינטרנט זהו ממיר שיודע לקבל מהאינטרנט חבילות צפיה גדולות יותר ותשלום חד שנתי ב450 או 500 ש"ח לשנה מקבלים 40000 תחנות לצפיה
[2] ישנה אפשרות של הוספת לווינים
[3] ישנם גם תוכנות למחשב שלא מצריכות אף צלחת לווין עמידותהם בשוק קצת תמוה בעיני אבל לפי שעה עושות רושם מצוין . בכל הדרכים שהצגתי לפניכם ישנם סרטים וסדרות מצוינים ולא שונים מ- YES או HOT חוץ מהפקות מקור כמו ערוץ 24 או ערוץ ביפ ועוד כמה ערוצים שיש לשבח את HOT או YES .
כך לפי התרשמותי שכללה שאלון משתמשים וצפיה בעצמי ישנה בהחלט אפשרות אחרת !!!
וכן רב תודות לאושר מחנות FREEGO שעזר לי ויעץ לי לכתבה הזו למי שמעונין אני בהחלט ממליץ עליו 0526542862
עצומה שנוגעת לי אישית
בשבוע שעבר פרסמתי עצומה באתר "עצומה" הנושא נוגע לליבי וחשבתי לעדכן אותכם כי בכול זאת אתם יכולים להשפיע
ולכסות על טעויות שהמחוקק או מונופול \חברה מסוימת, עדיין לא חשבו אלהם ולא שמו לב שיש נפגעים שמרגישים מקופחים ופגועים לדוגמה תרופות לסל הבריאות ועוד הכתבה הקודמת שפרסמתי שכנראה בגלל הנושא זה לא צירוף מקרים שהם באים אחת אחרי השנייה אז בראשונה כתבתי מדריך וסקירה מעניינת על עצומות ועל אתר "עצומה" תתפלאו שביקור שלכם ממש נחוץ שםובכתבה הזאת על העצומה הפרטית שלי
מצע העצומה האישית שלי [בבקשה לטוס לחתום] בכתובת \http://www.atzoma.co.il\124
בבקשה רק להעתיק ולהדביק ולא ללחוץ על הקישור
נערך לאחרונה על-ידי satworld בתאריך Sun Nov 26, 2017 6:20 pm, סך-הכל נערך פעם אחת