הינה הסיפור של נוי
אך הצליח לעבוד על YES ולקבל את כל הערוצים כולל YES MAX HD1
בעלות 250 ש"ח לחודש לא כולל ערוצי ספורט
[You must be registered and logged in to see this link.]אחרי חודש של ויכוחים, החלטתי לשתף את כולם איך מורידים ליס והוט את המחיר בקלות!!!
בקרוב הספר!! סתם... בינתיים רק העטיפה
המדריך פונה גם למנויי יס וגם למנויי הוט (שיטת המכירה/שיווק/שימור לקוחות זהה לחלוטין)
קצת על עצמי, במהלך החודש האחרון החלטתי לשדרג את הוריי בממיר MAXHD ללא עלות ולהוריד להם את המחיר החודשי. הוריי באמצע התחייבות עם קנס יציאה של 400 ש"ח, אבל בכל זאת החלטתי שמגיע להם לקבל את הממיר החדש בחינם, להוריד להם את המחיר ולהוסיף חבילות, מגיע להם לא??
OK, אז קודם כל למי פונה המדריך?
כל מי שמנויי ביס או הוט, עם התחייבות ובלי התחייבות, כן כן, גם אם נשארו לכם שנתיים להתחייבות תוכלו להוריד את המחיר!!
הנה כמה צעדים איך עושים את זה:
טלפון תמים לשרות הלקוחות עם שאלה על המצב העדכני, איזה חבילות יש לי, כמה אני משלם, איזה התחייבות יש לי. מייד אחרי בירור המצב מודיעים לנציג התמים שאנחנו רוצים להתנתק, הוט/יס (המתחרה למה שיש לכם היום) הציעו חבילה הרבה יותר טובה.
אל תבזבזו זמן בהסברים וויכוחים עם נציג השירות, אין לו סמכות להוריד לכם את המחיר בצורה משמעותית, המסר שצריך לעבור הוא פשוט, אני רוצה להתנתק, חבל על הויכוחים וההסברים.
במידה ויש לכם התחייבות, ישלוף הנציג את הקלף המנצח... ענו לו בנימוס שהקנס בטל ב 60, פער המחיר כזה גדול, ואת הקנס תחזירו תוך פחות משנה.
הנציג יעביר אתכם למחלקת קשרי לקוחות.
כאן מתחיל המירוץ, מי ממצמץ ראשון, תבינו האינטרס שלכם ושל נציג קשרי הלקוחות הוא זהה, אתם רוצים להישאר ולהוריד את המחיר (אתם לא מעוניינים באמת להתנתק) הנציג מעוניין שתשארו והוא יקבל את העמלה שלו על זה ששימר אתכם.
הנציג כמובן מכיר את השיטה, וינסה כל הזמן לראות עד כמה אתם רציניים. בשלב הזה צריך לאגור את כל האומץ ולהעביר את המסר הברור, שהמחיר עדיין לא מספיק זול. לא משנה כמה הצעה זולה יציע לכם הנציג תמשיכו להגיד שזה עדיין יקר.
הנציג יתאם לכם טכנאי לניתוק, לרב תיאום מהסוג הזה נעשה חודש קדימה מהסיבה הפשוטה שבמהלך התקופה ימשיכו וימשיכו להתקשר אליכם.
תאמו טכנאי לניתוק (היום והשעה לא חשובים כמובן הטכנאי לא באמת יגיע).
במהלך ההמתנה ליום הגעת הטכנאי, ימשיכו להתקשר אליכם, הנציגים יהיו מאוד נחמדים ואדיבים ויציעו חבילות והטבות משמעותיות. גם כאן, אין צורך להיכנע, כל הצעה שתבוא לא תהיה טובה מספיק.
הגיע יום הניתוק, הטכנאי מתקשר "לברר" איך בדיוק מגיעים (יש להם GPS תמיד), תסבירו לטכנאי איך להגיע ותאמרו לו שאתם מאוד מאוכזבים לעזוב...
בשלב הזה בשיחת הטלפון תגיע ההצעה האחרונה, ההצעה שהטכנאי מביא איתו, לכל הידוע לי, זה הכי רחוק שאפשר ללכת, זו ההצעה הכי טובה שתקבלו. לרב היא קטנה בעשרות אחוזים מהתשלום המקורי. ברגע זה, הודו לטכנאי, קבלו את ההצעה, גם הטכנאי יקבל עמלה יפה על השימור, וגם אתם תרוויחו מחיר יפה.
במידה והטכנאי לא מתקשר ומגיע ישירות, או מתקשר אבל לא מציע כלום, דאגו לא להיות בבית, ותאמרו לו שלא תיאמו לכם את היום והשעה הזו. אח"כ התקשרו לשירות הלקוחות ותודיעו שאתם מקבלים את ההצעה האחרונה שקיבלתם בשימור הלקוחות (מקרה זה הוא דיי קיצוני אבל קיים, יש טכנאים שלא מעניין אותם העמלות על השימור ולכן לא יציעו כלום, במקרה כזה אין ברירה אלא לקבל את ההצעה האחרונה מהשימור לקוחות).
זהו מקווה שעזרתי.
גילוי נאות: כל מה שרשום למעלה נעשה על ידי בחודש האחרון, הוריי שהיו באמצע התחייבות קיבלו ממיר HDMAX ב 50 שח, משלמים 199 שח על חבילת TOP (כל החבילות של יס), ומחזיקים 4 ממירים בבית. סה"כ 250 ש"ח 4 ממירים (אחד מהם MAXHD) ללא התחייבות!!!
המדריך הבא שאני עובד עליו הוא:
איך להשיג את ספורט 5 HD בחינם for dummies.... כרגע זה לא נראה פשוט