המחאה החברתית לישראל הינה ארגון המחאה הקשה ביותר שפעל אי פעם בישראל והוא נחשב לארגון הגדול ביותר במדינה עם מיליון לוחמי צדק ישראל וכן הוא מורכב מ 3000 קבוצות וארגונים שונים .
לאחר שניתנה הזדמנות לצארלטון לרדת מהעץ שטפסה אליו
ניתן לה עד לתאריך 10.3.2016 לבטל את כתב התביעה שהגישה וחהפסיק את כל ההליכים נגד הפעילים ונגד המחאה ונגד כל החברות והארגונים שמשתפים פעולה עם המחאה וכן להפסיק את כל התביעות שגומרות לעוול לעסקים זעירים
המחאה בקשה באופן מפורש שכל התביעות נגד קשישים מעל גיל 65 ,ניצולי שואה ,נכים ,חולה סרטן ואנשים עניים כולל עסקים זעירים או חברות בבעלות יחיד יפסקו לחלוטין .
צארלטון עד כה לא נענתה ולא יצרה קשר עם המחאה החברתית
הארכה שניתן לה היה עד לתאריך 10.3.2016
במידה וזו לא תגיע להסכמה עם המחאה
המחאה תצא לדרכה כבר בתאריך 11.3.16
צארלטון יודע שהצדק עם המחאה ושהיא צודקת עם כל הטענות שלה
המחאה הזהירה את צארלטון שלא תשלח יותר חוקרים שיעבו אחריה ותפסיק את כל הפעילות נגדה
צארלטון לא נשמעה לאזהרות וכך צארלטון מצאה את עצמה בעיצומה של מערכת מחאה קשה נגדה
קדימון לצפוי לצארלטון חלק מהקבוצות והפעילים המרכזים שבהם
המחאה החברתית לישראל -באים לבנקאים הקבוצה שמטילה אימה על הבנקים והבקאים בישראל בראשותו של עו"ד ברק כהן
שחבר גם בקבוצות אחרות עו"ד ברק כהן נחשב לאחד הפעילים ואחד המנהיגים של המחאה החברתית לישראל
הוא מיסד קבוצת הבנקאים שנלחמת בבנקים ושכולם מכירים
עורך הדין הועיתונאי אלדד יניב אימת הטייוקנים והפוליטקאים המושחתים
[rtl]הגיע הזמן למאבק על לב הלקוח[/rtl]
[rtl]הבעיה של ציון קינן ורקפת רוסק עמינח איננה ברק כהן, שמייצג בדרכו את המוני ישראל. אם היה לציבור הרחב את האפשרות להרים את הראש מצרות היומיום, הוא היה מצטרף למחאה נגד הבנקאים. ואם הבנקאים לא יבינו שצריך לשנות את המצב, המחאה הזאת רק תסלים[/rtl]
http://www.mako.co.il/video-blogs-specials/Article-aaf66fbb92b2e41006.htmhttp://eldadyaniv.com/
אלדד יניב (נולד ב-20 בפברואר 1968) הוא עורך דין, עיתונאי ויועץ פוליטי ישראלי. יניב היה ממקורביו של אהוד ברק בתקופת כהונתו כראש ממשלה ובראשית חזרתו לפוליטיקה. עמד בראש מפלגת "ארץ חדשה".
ביוגרפיה[עריכת קוד מקור | עריכה]
יניב נולד וגדל בראשון לציון. בשנת 1986 התגייס לצה"ל. את שירותו הצבאי עשה בשבועון "במחנה". לאחר שחרורו למד משפטים ובמקביל עבד כעורך בפועל של עיתון "במחנה" באמצע שנות התשעים[1]. לאחר מכן היה עיתונאי ב"ידיעות אחרונות" והיה עורך ברשת המקומונים שלה בעיתונים "ידיעות 08 רמלה-לוד", "אמצע נתניה", "אמצע חדרה" ו"על השרון". הוא התמחה אצל עו"ד דב וייסגלס והיה שכיר במשרדו במשך מספר שנים. ב-2001 הקים את משרד עורכי הדין יניב ושות', הממוקם בתל אביב, בו הוא שותף בכיר. משרת במילואים כסנגור צבאי, בדרגת סגן.היה חבר בצוות שהוביל את הקמפיין של אהוד ברק בבחירות 1999. אחרי ניצחונו של ברק בבחירות שימש כראש המטה האישי של ראש הממשלה. בין השנים2002 ל-2006 היה היועץ המשפטי של מפלגת העבודה. לקראת הבחירות לראשות המפלגה ב-2005, בהן ניצח עמיר פרץ, יצא יניב נגד הבאת אלפי טופסי התפקדות על ידי אנשי פרץ במה שהוא כינה "מפקד הארגזים"[2]. בשנת 2007 שימש כמנהל הקמפיין של ברק בבחירות הפנימיות לראשות העבודה. מיד לאחר ניצחונו של ברק מונה יניב לראש מטה מפלגת העבודה, אולם חודשים ספורים אחר כך, בדצמבר 2007, העביר אותו ברק מהתפקיד לאחר תקופה של מתיחות ביניהם.
יניב היה חבר קבוע בפאנל התוכנית "מועצת החכמים". חבר נשיאות עמותת "עלה - עזר לילד המיוחד". ב-2010 מונה על ידי מבקר המדינה מיכה לינדנשטראוסלוועדת היגוי לבחינת קביעת נורמות ציבוריות בסוגיות יחסי הון-שלטון[3].
יניב מרבה להתבטא על יחסי הון ושלטון בישראל. בין היתר העיד על עצמו: "אני חושב שבעתיד המאוד לא רחוק יכניסו אנשים לכלא על דברים שאני עשיתי. הדברים שעשיתי ייחשבו לעבירות, דברים הרסניים ונוראים במשמעותם... יש הון ויש שלטון ומישהו... צריך לחבר ביניהם. אני הייתי הכבל שמחבר ביניהם"[4].
מאז חודש דצמבר 2013 הוא פרסם באתר "וואלה!" מדי שבוע פרקים מספרו האינטרנטי "פניית פרסה"[5] עד צנזור טורו בחודש מרץ 2013 בנושא בנימין בן אליעזר[6].
החל ממאי 2014 טורו מתפרסם בירחון "ליברל" של לאוניד נבזלין[7].
פעילות פוליטית[עריכת קוד מקור | עריכה]
בשנת 2009 כתב יחד עם המחזאי שמואל הספרי את מסמך "השמאל הלאומי" והיה ממנהיגי תנועה זו. יניב הביע הזדהות עם מחאת האוהלים (2011). בשנת 2012 הקים יניב את מפלגת "ארץ חדשה" ביחד עם הבמאי רני בלייר, ופרש מפעילותו בתנועת השמאל הלאומי. המפלגה קיבלה כ-28,000 קולות בבחירות[8] ולא נכנסה לכנסת.בדצמבר 2014, התמודד בפריימריז של מפלגת העבודה לכנסת העשרים והוצב במקום ה-30 ברשימת המחנה הציוני לכנסת. המפלגה קיבלה 24 מנדטים והוא לא נכנס.
יניב נשוי ואב לשלושה. מתגורר בתל אביב.
עו"ד פיני פשלר אימת המשטרה והמבק הקבוע של המשטרה חבר בלשכת עוכי הדין בישראל
וקצין בכיר לשעבר במשטרה
יושב ראש וועדת המשטרה בלשכת עורכי הדין
עו"ד בועז גוטמן הוא קצין בכיר במשטרה לשעבר ואחד המוערכים ביותר שיאו ממנה אי פעם
הוא לוחם אמיץ במלחמה בשחיתות מזה עשרים שנה
אחד המבקרים הקשים ביותר של משטרת ישראל
עו"ד עידו נווה אימת המשטרה
לוחם חברתי אמיץ עם בצים גודל של פיל