http://www.the7eye.org.il/199154
רון קופמן אחד מעיתונאי הספורט שמאוד אהובים על ידי פעילי המחאה החברתית מאז ומתמיד .
רוןתמך במחאה ב 2011 ללא כל רבב.
מאז המחאה תמכה בקופמן ללא סייג .
רק בגלל קופמן לא פעלו בצורה קשה נגד עזור והוא זה שהציל למעשה את האמפריה של עזור.
אחרת כל הסרט היה כבר נגמר מזמן.
הויכוח המקורי בין צביקה שרף לרון קופמן
רון קופמן נגד בן כספית
רון קויפמן :
אתה הרי היית ונשארת פחדן קטן ומושתן שמתחבא מאחרי המילים
אתה סרח עודף בתקשורת המקומית, שרלטן של מילים.
אני הותקפתי בגלל החובות? איך אתה יודע? בדקת? כמובן שלא. כי נפל ביולוגי כמוך, שמע על הגבול הדק בין הגימיק לקוריוז, לא בודק ולא מצליב מידע. הוא רק מחרבן על המקלדת.
אתה כ"כ אדיוט שאינו מבדיל בין פסקה לפסקה.
אגבי, או לא אגבי? מי עורך אותך? סמרטוט כמוך?
ממתי קיבלת מנדט לקבוע את גבולות העולם הנורמטיבי? כאשר התחפשת לייגרמייסטר, ריגלת אחרי עמיתיך למערכת ופרסמת טורים בפסבדונים? מתי היית עיתונאי בדיוק? מתי ניהלת תחקיר לפי יסודות התחקיר שכוללים את חמשת המ"מים, סמרטוט שרלטן שכמוך.
אני מכיר אותך רק כשרלטן. "ירידתו לשולי הדרך"? מי אתה שתקבע את הדרך? מתי קבעת משהו בחייך העלובים, נפל שמשתכשך במי אפסיים.
המצעק צעקות אימים במהלך תכניותיו, כולל התפרצויות זעם כלפי קולגות"
אצלי בניגוד אליך, הכל נאמר בפנים. לך לא היה דם בגוף ולא בושה על הפרצוף, לרגל אחרי "קולגות" ולפרסם מאמרי ביקורת עליהם, תוך כדי שימוש בשם ייגרמייסטר. עד כמה שאני זוכר, גם פוטרת מהעבודה בעקבות היחס הקולגיאלי שלך לעמיתיך. אז מי שמך בכלל לכתוב את המושג קולגות? בעין השביעית עוד לא תקעת סכין בגב לאחד מ"קולגות" שלך? או שטרם נתפסת?
"אחד מנושאי הדגל של תקשורת הספורט, שירדה לזנות ומסובכת עד צוואר באינטרסים ותככים". אם לא היית כותב את זה עלי, הייתי משתכנע בקלות שכתבת את זה על עצמך. בניגוד אליך האינטרס היחיד שלי הוא ליידע את הקוראים במה שקורה באמת - לא בהמצאות חולניות של אדם שהוא כישלון מתמשך. לצערך אני מתריע כבר שנים שעיתונות הספורט ירדה לזנות - בין השאר בגלל טיפוסים כמוך.
אז תמשיך לחיות כתולעת שחיה ומתפרנסת מאיתור שגיאות של "קולגות", אבל היזהר מכאלו שיכולים עוד ללמד אותך דבר או שניים על ספורט ובעיקר על עיתונות ספורט, תחום שפלט אותך בגלל פגמים מהותיים באישיות.
. שלום לך אפס, באמת שלדעתי חבל על האויר שאתה נושם. הרי כתבתי לך שדעה היא כמו רקטום, לכל אחד יש.