הכוונה היא שהשלט הזה יכול ללמוד כפתורים מכל שלט אחר, כולל את הדרימבוקס. ובמיוחד מתאים עבורו מפני שיש להם צורה זהה.
ניתן ללמד את השלט שלהם ל 3 מכשירים בו-זמנית. למשל, TV דרימבוקס וממיר של הוט (או יס!) יחד.
אבל אני מדגיש שמדובר אך ורק בשלט הכחול עם לחצן SETUP למעלה. אני מצרף גם תמונה שלו.
איך עושים את זה:
1. יש לבחור את איזה סט כפתורים אתם רוצים ללמד בשלט הכחול (לחיצה קצרה עליו). ישנם שלושה:
TV - VCR- GC
כאשר ה GC מתוכנת כבר לממיר של HOT. אבל גם זה ניתן לשינוי.
2. להחזיק לחיצה ארוכה על לחצן SETUP (יהבב פעמיים).
3. יש להקיש 975 בספרות של השלט (תישע,שבע,חמש).
4. לוחצים לחיצה אחת קצרה בשלט הכחול על הכפתור שאתם רוצים ללמד.
(הנורה תתחיל להבב ממש מהר).
5. לוקחים את השלט של דרימבוקס (או כל מכשיר אחר) ומכוונים על ראש השלט הכחול ולוחצים על הכפתור הרצוי ומחזיקים אותו לחוץ 2 שניות, עד ששלט הכחול יקלוט את הקוד ויהבב פעמיים.
* חוזרים על השלבים 4 ו 5 עד שתעברו על כל הכפתורים הרצויים *
6. בשלט הכחול לוחצים שוב על כפתור SETUP ומחזיקים אותו לחוץ 2 שניות (שוב מהבב).הפעולה הזו מכניסה לזיכרון את כל מה שעשיתם.
זהו!
* ניתן להוסיף עוד כפתורים, לאחר שלב 6. פשוט ממשיכים רגיל (1-6).
* כל שימוש במדריך הזה הינו על אחריותכם בלבד!
* תשתדלו לא להתעסק עם כפתור GC, אלא אם כן, מדובר בשלט נוסף שאינו בשימוש עם ממירי HOT.
* נדמה לי שכמות הלחצנים בזכרון די מוגבלת. תשתדלו ללמד רק את הכפתורים החיוניים. בדרימבוקס כמובן צריך את כולם, אבל במכשירים אחרים לא ממש.
* תשתדלו לשמור על LOW PROFILE עם זה כדי לא לגרום בעיות לחברת HOT. בטח כולם יבקשו להחליף את השלטים שלהם, או שיתעסקו עם הלחצן GC וזה ימחק להם את כל הפונקציות של HOT ואז סתם יזמינו טכנאים ויפנו לשרות לקוחות.
* אגב, כל הכבוד ל HOT על רכישת השלט הזה!!! שלט לומד בטח עולה יותר כסף מהרגיל (כמו של YES) ואני מאמין שמטרה שלהם הייתה לתת שרות גם ללקוחות שמכשיר טלויזיה שלהם לא מופיע ברשימת הקודים המוכנים שיש להם באתר.