התקנתי ג'ימיני חדש ואיתו הלכו רשימת המועדפים שלי למרות שגיביתי אותה לאחר שתלחצו על Setup יופיע לכם חלונית קטנה כמו זאת:
בצהוב: תרשמו את האייפי של הדרימבוקס שלכם.
באדוםL: תרשמו את שם המשתמש שלכם של הדרימבוקס אם אתם לא יודעים או לא שיניתם את זה אז
שם המשתמש שלכם זה : root
הסיסמא שלכם: dreambox
אחרי שרשמת תלחצו OK.
עכשיו אתם יכולים להוריד כרצונכם ערוצים מאינטרנט כמו שהראתי לכם מקודם.
פשוט תלחצו עכשיו NEW ואחרי זה Kingofsat Settings
יפתח לכם החלונית הקטנה הזאת:
באדום: תבחרו את הלווינים שיש לכם עדיף לא לבחור סתם לווינים כי גם אם תבחרו לווין שאין לכם
לא תוכלו לראות וככה יווצר מצב שיש לכם סתם ערוצים שלא עובדים ברשימה.
תלחצו על DOWNLOAD (עיגול צהוב).
חכו דקה התוכנה תוריד וכשהיא תסיים כפתור ה DOWNLOAD יהפוך לאפור ויהיה רשום DONE
בכל הלווינים שבחרתם.
אם הגעתם למצב כזה פשוט תלחצו EXIT והנה יש לכם רשימה מלאה של ערוצים החלטתי לעשות אותה מחדש
בשביל הסדר וכו.
אז במקרה נתקלתי במשהו מאוד שימושי בתוכנה DreamSet v2.13 לעריכה ויצירת רשימת מעודפים לדרימבוקס.
ישנה אפשרות ליצור רשימת ערוצים מלאה אוטמטית לפי בחירת לווינים כלומר בוחרים איזה לווינים אתה רוצה
שזה יצור והוא פשוט מוריד מהאינטרנט טרנספודרים מעודכנים לכל לווין ויוצר מאותם תדרים רשימה
ענקית לפי חבילות וסוגי ערוצים למשל ערוצי ילדים הוא מסדר אותם בתקיה אחת ומחלק אותם לפי הלווינים.
כמה תמונות שפשוט לדעתי את מה שהתוכנה יכולה לעשות:
אתם יכולים לראות בתמונה הזאת שהתוכנה מסדרת אוטמטית לפי תחום אם זה ערוצי ילדים מוזיקה
וכו. כמו כן היא גם מסדרת לפי שפה וארץ המוצא של הערוץ
ולכל המתעניינים בקידודים וכו התוכנה גם מסדרת לפי קידוד ויאקסס ביס וכולי
אתם יכולים לראות איך זה נראה למשל בחרתי ב CHILDREN ערוצי ילדים אתם יכולים שזה גם
מסודר בתוך זה בלוווינים.
פה בתמונה אני מראה לכם רק חלק מהמדינות שהתוכנה סידרה לי.
פה זה האפשרויות הנוספות שיש בתוכנה שלא מועתקים לרישמה של הדרימבוקס אתם יכולים לראות
שזה מסודר לפי מפעילים כלומר NOVA SHOWTIME וכו תצטרכו להעתיק את החבילות הרלוונטיות שלכם
ידנית אבל זה בידיוק עיניין של 10 שניות ולא יותר.
יתרון נוסף לתוכנה שהיא שם בכל חבילה את כל הערוצים שלה גם כאלו שלא מצליחים בדרך כלל לסרוק או
למצוא או שסתם רשום על פרווידר אחר התוכנה פשוט עושה את זה לבד ומסדרת ומרכזת הכל אוטמטית.
בקיצור ממולץ לעדכן את הרשימה שלכם דרך התוכנה וליצור רשימה חדשה.
הסבר איך לעשות זאת:
תורידו את התוכנה Dreamset v2.13 לעריכת ערוצים בשביל דרימבוקס
הנה לינק למי שלא מצא:
Download DreamSet 2.13
פשוט תחלצו את התוכנה מקובץ ה ZIP לאן שאתם רוצים ותפעילו את התוכנה.
עכשיו הגנו למסך הראשי של התוכנה יופיע לכם חלונית קטנה כזאת אוטמטית בהפעלה הראשונית פשוט תסגרו
אותו.
לפני שתוכלו לערוך או להוריד ערוצים כמו שאני הורדתי פה תצטרכו לשנות את ההגדרות שלכם כמו האייפי
של הדרימבוקס סיסמא וכו.
תלחצו על Setup כמו שבתמונה