מאנה: "אני אפרסם קטע מצולם איך אבא של ביבי נוזף בשרה נתניהו". על הודעות הסמס שפורסמו: "היועצים של שרה כתבו לה מהמכשיר שלי כדי להרגיע אותה כי היא הייתה בג׳ננה"
http://www.themarker.com/news/politics/1.3903103
לדברי מאנה, "הייתי 24 שעות סביבם, הייתי שפוט. נתניהו היה שורץ אצלי בבית. טיפלתי בילדים שלו כמו בילדים שלי. הייתי חלק מכל העסק הזה של לבוא ולהגן עליהם. מי שמגן עליהם נשלח להגן עליהם ומכתיבים להם מה לומר. הם חייבים להגיד שהיא פסיכולוגית ילדים"
1. ׳התמונה שלך מדהימה והמקור יותר יפה... לידיעתך יקירתי, אני מצביע ביבי, אני חבר אמיתי ואני עוזר לכם מאוד. רוני מאנה׳.
2. ׳אם יש משהו שאני מצר עליו זה על פליטת פה מטומטמת בראיון לתקשורת בו אמרתי שאהבתי אותך יותר מאשר בעלך. אני מסתכל על הסיפור הזה בחרטה עמוקה ומקווה שיום אחד תהיה לי הזדמנות להתנצל ולחדש את הקשר...׳.
3. 'אל תתפלאי שיום אחד תפתחי את הטלוויזיה ותראי אותי במלוא כוח ואני יודע להופיע ותשמעו על מה שאני חושב עליכם'.
4. 'רק לידיעתך. שלא תקראו על זה בעיתון. אנשי תקשורת בכירים מנסים להפגיש אותי עם בוז'י הרצוג כדי שאני אתמוך בו מול ביבי אני מבין שאתם לא מעוניינים יותר בשירותיי. אם אני הולך איתו זה עד הסוף ניסיתי לדבר אתכם אבל התעלמתם חבל'.
אמר מאנה בין היתר: "החברות עם שרה כרוכה במתנות, צריך תמיד לרצות אותה. זו נתינה אינסופית. ביומולדת רכשנו עבורה צמיד, אנחנו ועוד 3 אנשים - והיא לא הסתפקה בזה וביקשה שרשרת וגם עגילים, שזה יהיה סט. חזרנו וקנינו אותו לשביעות רצונה המלאה. זה עלה כמה אלפי שקלים".
איש העסקים רוני מאנה נחשב במשך שנים אחד החברים הקרובים של ראש הממשלה ואשתו, אבל בשנה האחרונה חל נתק ביניהם והיום הוא מספר בריאיון בלעדי על היחסים עם הזוג נתניהו, על הקרע וגם מה שהוא מגדיר "האמת" על שרה נתניהו
למה נטשה ח"כ יחימוביץ' את האולפן באמצע ריאיון?
הלך הזרזיר אצל העורב ...