התנתקתי מיס סוף סוף כל חודש חוסך 35 ש"ח . .. יש עידן יש עוד שרותי VOD אבל היו לי ציפיות מסלקום ..גם מסלקום התאכזבתי כי הם שקרנים עלובים ורמאים גדולים
אז התנתקי גם מהסלולר של סלקום .
החסכון השנתי שלי רק ביס עם VOD
זה משאיר לי בכיס 435 ש"ח בכל חודש
חסכון בשנה של 5220 ש"ח .רק מיס
עברתי לגולן טלקום בסלולר ואני משלם 30 ש"ח לחודש על השני 10 ש"ח
כלומר 40 ש"ח ל 2 טלפונים במקום 200 ש"ח שהייתי משלם בסלקום
החיסכון לשנה 840ש"ח על כל טלפון ועל 2 טלפונים1680 ש"ח חיסכון
ניתקתי גם את הטלפון של בזק
רק על בזק חסכתי ללא שיחות 1200 ש"ח לשנה
אחזקת הקו בבז עולה 70 ש"ח לחודש מאז שנתקתי זה חסך לי בשנה אחת 1200 ש"ח
עברתי מבזק בנלאומי ל 018
אני משלם היום 70 ש"ח כולל הכול ספק תשתית של 50 MB
החסכון מאינטרנט של בזק 1500 ש"ח בשנה פחות לשלם לבזק בנלאומי
הכי מצחיק ש018 זה בעצם בזק בנלאומי כולל השירות אז למה לשלם עוד 130 ש"ח יותר
אני פשוט עברתי למסלול של השוק הסיטוני
התקשרתי ל 018 שאלו אם יש לי ראוטר אמרתי אין לי רצו למכור לי ב 10 ש"ח לחודש
הלכתי לחנות מחשבים קניתי ראוטר ב 300 ש"ח
כל פעם שאני רוצה לעבור ממקום למקום אני פשוט מתקשר ומנתק
אם לא יהיה לי טוב ב018 אעבור לחברה אחרת
אל תנסו את הוט זה גרוע מאו השירות על הפנים
לגבי הטלווזייה של סלקום
בסלקום הכול היה זוועה ,
במזרים אנדרואיד - זוועה. כל כניסה צריך להזין פרטים. בערוצים החיים רואים טוב למשך כמה דקות ואז איכות התמונה יורדת משמעותית.האפליקציה לא עודכנה כמעט שנה ! (כנס לגוגל פלי סטור וקרא תגובות) שלחתי להם מיילים ולא קורה כלום.ברגע שפרטנר יציעו שרות, נבדוק גם אותםאני כרגע התקנתי צלחת לווין עם ממיר HD .רואים ברמה גבוהה ויש לי אלפי ערוצים כמות אדירה של סרטים בשידור חי זה מגיע מהלווין ואל המאינטרנט .עלה לי 3000 ש"ח חד פעמי כולל שיתוףשיתוף עולה 500 ש"ח לשנה ורואים מצוין יש לי גם ממיר מאג ואני יכול לעשות עליו IPTV ב 100 ש"ח לחודש או 50 ש"חכרגע מסתפק בצלחת לווין ושיתוף עובד מצוין אני לא מבין למה לא מפרסמים את זה שאנשים ידעו שקיים דבר כזהיש לי גם קודי זה לא נוח אבל יש סרטים לפעמים הבעיה ערוצי סקס וספורט ובלווין יש בכמויותלגבי סקס יש כמויות גדולות ב IPTVאני מאוד מרוצה גם הוט העלתה מחיריםהוט מייקרת את ה-VOD ומעלה מחירים
ב-16 בינואר החברה תעלה את מחיר שירות ה-VOD ב-5 שקלים מ-29.90 ל-34.9 שקל לחודש, התייקרות של 17%, "בגלל עלית מחירי התוכן". בנוסף תייקר חלק מהמסלולים אליהם לקוחות הצטרפו במסגרת מבצע, בשיעור ממוצע של 4%