שוחד ושחיתות במפלגת "ישראל ביתנו" של עיוות ליברמן
בנאום שנשא בפני פעילים בכנס מפלגת ישראל ביתנו באריאל תקף ליברמן בחריפות את המשטרה החוקרת את פרשת השחיתות וטען כי מדובר "בחקירה הכי פוליטית בתולדות מדינת ישראל". בדבריו מתח ליברמן גם ביקורת על התנהלות נתניהו במבצע צוק איתן: "לא יכול להיות שאחרי 50 יום שלא הצלחנו למגר את שלטון חמאס"
יושב-ראש ישראל ביתנו אביגדור ליברמן נשא הערב (שלישי) דברים במהלך כנס פעילים של מפלגתו באריאל ותקף בחריפות את התנהלות המשטרה בחקירת פרשת השחיתות. "אם מישהו חושב שאני רומז שמדובר בנקמנות, בוונדטה אישית, אז זה אכן כך", אמר. ח"כ פאינה קירשנבאום, שנחקרה במסגרת הפרשה, נכחה גם היא באירוע והתקבלה בחיבוקים מצד הפעילים.
"בכוח מנסים לקרוא לפרשה 'ישראל ביתנו' אבל אם כבר זו 'פרשת להב 433'", המשיך ליברמן. "העובדה שהפרשה הוכרזה כשבועיים לאחר פיזור הכנסת מוזרה בעיניי בלשון המעטה. הייתי רוצה להאמין שזה במקרה אבל מה לעשות שאת המקריות הזאת אני פוגש בפעם השישית".
בשלב זה סיפר ליברמן לנוכחים באולם על חלום שחלם לכאורה על חוקרי הפרשה. "חלמתי שכל אותם חוקרים שחקרו את 'פרשת השגריר' ומובילים גם היום את החקירה החדשה נפגשו ודיברו במילים אלו: 'חייבים לעצור את הרוסי הזה, שחס וחלילה לא יהיה ראש ממשלה, אנחנו נעשה הכל על מנת לעצור אותו'. החלומות שלי הם בדרך כלל מאוד מדויקים
ליברמן על החקירה: "נוקמים בי"
שלי יחימוביץ' על השחיתות בישראל ביתנו: "יש לנו משטרה טובה שלא נרתעת לעשות את עבודתה"
אלדד יניב בפאנל בנושא השחיתות בישראל ביתנו באורלי וגיא
פרשת ישראל ביתנו: איך מכשירים הוצאת כספים ומינוי מקורבים?
פרשת ישראל ביתנו: עוד בכיר המקורב לליברמן נחקר במשטרה
לא לרחם על אנשי ציבור שנתפסים על שחיתות. אלדד יניב אצל אורלי וגיא בערוץ 10.
פאנל הפרשנים על פרשת השחיתות בישראל ביתנו
פרשת השחיתות ב"ישראל ביתנו"
על ההשלכות החברתיות והפוליטיות של פרשת השחיתות ישראל ביתנו
מושחתים נמאסתם – פרשת ישראל ביתנו
פרשת השחיתות: כמה מפתיע, ככה צפוי
פרשת השחיתות בישראל ביתנו
פאינה קירשנבאום ופרשת השחיתות הציבורית
פרשת ישראל ביתנו: איך מכשירים הוצאת כספים ומינוי מקורבים?