On the right side is my second apartment, unpopulated since my father passed away. On the left is an incognito neighbor who connected his apartment to the electricity via my gauge. The explanatory sound is in Hebrew but can be easily understand following my finger which indicates upon the the pirate wiring and demonstrates the gauge movement relative to the neighbor's switch toggling.
בצד ימין דירה שלי שלא גרים בה מאז שאבי נפטר. בצד שמאל דירה של שכנים אנונימים, שחוגגים על חשבוני, כיוון שהתחברו לחברת חשמל דרך המונה שלי
הגשתי תלונה במשטרה, חיוות המעקף הוסר, אך חברת חשמל לא מטפלת בגנבות, שאחרי המונה, אז שלמתי את ה-800 ש"ח של הגניבה, והשכינה הבטיחה להחזיר בשני תשלומים. אבל היא ברחה לכתובת אחרת...בינתים אין לי זמן לרוץ אחרי בעל הדירה
המשטרה בכלל לא מטפלת בזה
היא מקבלת את התלונה וזהו ואל עושה כלום
אפילו לא מזינה את הגנב לקירה וטוענת שאין אינטרס ליצבור או שמהו דומה
פעילות לאיתור גניבות חשמל ברמלה
חברת החשמל מתמודדת בכל שנה עם אלפי מקרים של גניבות חשמל.
הבוקר, בסיור שנערך ברמלה, לסמנכ"ל רגולציה, קשרי ממשל ותקשורת של החברה, אורן הלמן, עלה צוות השב"ח באזור על מקרה גניבה נוסף בעיר.
בסיור השתתפו איציק מיכאלי, הממונה על פעילות השבח בחברה, ארז שלייפר מנהל אזור רמלה לוד דוד ויצמן, אילן סוויסה ויוסי לוי ראש מדור שב"ח ברמלה לוד שאף ביצע את הבדיקה בשטח.
לצורך איתור הגניבה משתמשים, שימו לב, בפן, הישר מהמספרה הקרובה.
גניבות החשמל מהוות הפסד כספי משמעותי לחברה ואיתור גניבות אלה מחזיר לחברה כ-50 מיליוני שקלים בכל שנה.
50 מיליוני שקלים!