השמועות מדברות על כך שהוא כנראה טעם את כל הנשים שעבדו בקשת וגם אלה שעבדו בערוץ 1 בזמנו ברשות השידור
היה חרמן אש אבל גומר מהר אומרת בעדותה עתונאית בכירה .
המקרופון של אכלס גלדעי היה קצר ודק כמו נקניקיה הונגרית .
אף עיתונאית לא רצתה לדבר למקרופון שלו.
בגלל זה הוא גם לא התחתן.כי אף אחת לא רצתה להתחתן אתו למרות החליפות והדאוינים והנהג הפרטי ששיתף אתו פעולה
[You must be registered and logged in to see this image.]
כבש את עולם הטלוויזיה והספורט וגם "נתן מכות בתחת". זהו אלכס גלעדי
איש הטלוויזיה שהגיע מישראל לעמדה בכירה בתקשורת האמריקנית ובוועד האולימפי מתמודד מול האשמות במעשי אונס ובתקיפות מיניות. ח"כ מרב מיכאלי אמרה בעבר: "לקח זמן עד שהסברתי לו למה זה לא בסדר לתפוס למלצרית את היד". דן שילון: "אני מאמין בחפותו". אלכס גלעדי, פרופיל
אחרי עדויות על אונס, אלכס גלעדי "זז הצידה" מתפקידו כנשיא קשת
שתי נשים סיפרו כי אנס אותן בעבר, גלעדי הודיע על חופשה זמנית - אך ממשיך להכחיש בתוקף. יו"ר דירקטוריון קשת, דרורית ורטהיים: "החל מהיום, אלכס גלעדי לא יכהן כנשיא קשת
[You must be registered and logged in to see this link.]
שתי נשים העידו בפני "הארץ" שאלכס גלעדי אנס אותן; גלעדי: "זו עלילת דם"
בשני המקרים סיפרו הנשים שנשיא קשת הביא אותן לביתו בתירוץ מקצועי ושם תקף אותן. "הוא הפיל אותי על הספה, הדבר שהכי זכור לי זה המהירות", העידה אחת מהן. לדבריה, גלעדי לא היה היחיד: "זו היתה תופעה חוזרת". גלעדי: אני זז הצדה זמנית מתפקידי עד שתוכח חפותי
[You must be registered and logged in to see this link.]
הוא הפיל אותי על הספה, הסיט את התחתונים ופשוט חדר. זהו. צ'יק צ'ק חדר ויצא. אני זוכרת שהיה איזה לחשוש מקצועני ורטיבות מגעילה באוזן. וזהו".הדבר שהכי זכור לי זה המהירות. זאת התנועה — דחיפה, הפשלה, הסטה וחדירה".
אשה נוספת סיפרה בחדשות 10 כיצד אנס אותה גלעדי לפני כ-20 שנה, כשהיתה אמורה להנחות תוכנית בטלוויזיה
בשלב מסוים הוא הפיל אותה על השטיח. "אני רק זוכרת שהוא הטיח אותי על הרצפה, וניסה לנשק אותי בכוח. עשה את מה שעשה. ברחתי משם כל עוד נפשי בי. נצרתי את החוויה המצערת הזאת 22 שנים עד שראיתי בשישי את אושרת (קוטלר — נ"ש) מדברת".
אני רוצה שגברים יבינו שיחסי מין בכפייה כשזה ביחסי מרות, שהתפקידים ברורים לכל אחד, זה אונס לכל דבר ועניין. אין לזה שם אחר"
אשת תקשורת נוספת סיפרה ל"הארץ" שבסוף שנות ה-70 סיקרה הפקת טלוויזיה גדולה שגלעדי היה אחראי לה.
בחדר היה חושך. זה לקח זמן ממש קצר. זה לקח ממש דקות. יחד אתו יצאתי מהחדר. הוא התלבש ופנה לדרכו. מאז לא החלפתי אתו מלה
בהודעה שמסר הלילה לדירקטוריון קשת כתב גלעדי: "אני זז הצדה מתפקידי ב'קשת' זמנית עד שתוכח חפותי, ואלחם להוכחת חפותי מן הטענות הבלתי מבוססות האלה. אני חוזר ומדגיש כי טענות אלה אינן נכונות ואנקוט בצעדים המשפטיים הנדרשים כנגד האשמות השווא הללו".