נעמי רון סיפרה בפוסט בפייסבוק כי יבין תקף אותה מינית בשנות ה-70 כשהגיע להתראיין בביתה. "הוא קם, תפס אותי חזק, הניף אותי על המיטה ונשכב מעליי. זה היה תוקפני", אמרה ל"הארץ"
https://www.haaretz.co.il/news/law/1.4588689
לאחר פרסום הדברים התלוננו כמה נשים על כך שיבין הטריד אותן מינית. עובדת לשעבר ברשות השידור סיפרה כי 15 שנים לפני כן יבין חפן את שדיה, ועובדת אחרת אמרה כי נגע בישבנה. יבין הכחיש אז את הפרסומים ואמר כי "לא היה ולא נברא".
מעולם לא עלה על דעתי שיגיע הרגע שבו אחשוב שפרסום הסיפור הזה הוא הדבר הנכון לעשות. אבל הנה, זה קורה.
מתי-שהוא לקראת סוף שנות ה-70 פגשתי את חיים יבין מאחורי הקלעים של היכל התרבות, באירוע שאותו הוא עמד להנחות. הגעתי למקום ככתבת "להיטון עולם הקולנוע". הצגתי את עצמי ושאלתי אם יסכים לראיון אישי בשבועון. הוא אמר שלא - הוא מתראיין רק בנושאים מקצועיים.
כעבור כחצי שנה הופתעתי לקבל שיחה טלפונית - "מדברת מזכירתו של חיים יבין. הוא מסכים להצעתך לראיין אותו".
הזמנתי אותו לדירתי. נהגתי אז לראיין אמנים ואנשי תקשורת בדירתם, או אצלי. לא קרה שום דבר, לא הייתה לי שום סיבה לחשוש ממשהו. אחרי כחצי שעה של שאלות-תשובות הוא אמר: "השאלות טובות, וזו בוודאי הולכת להיות כתבה טובה, אבל יש דברים אחרים שאנחנו יכולים לעשות". הוא קם ממקומו, תפס אותי, השליך אותי על המיטה ונשכב מעליי. הייתי צריכה ממש להתאמץ כדי לנער אותו ממני.
אחרי ש-יבין הבין ששום דבר כבר לא יקרה כאן, המשכנו בראיון. לפני שעזב, אמר: "שתדעי לך שאני יוצא מכאן מתוסכל ומאוכזב". אני יצאתי נדהמת מהחוצפה ומההתנהגות הגסה של "מר טלוויזיה".