יש חשדות כבדים נגד אמסלם לכאורה על פי השמועות וכנראה היועץ המשפטי לממשלה יאלץ להורות למשטרה לחקור את הדברים.
אלי עזור וצרלטון הסתבכו עם אמסלם וביתן וזוהר לכאורה
כפי שהדברים נראים כנראה ולכאורה אמסלם ביתן וזוהר פעלו לעצור את הרפורמה בערוצי הספורט של צרלטון
על פי הוראה של ראש הממשלה נתניהו לכאורה .
אמסלם וביתן פעלו גם לתת לצרלטון עוד 2 ערוצי ספורט על פי הוראה של נתניהו לכאורה.
אמסלם ביתן זוהר וכנראה גם ישראל כץ ובניין נתניהו פעלו למען אלי עזור ומעריב וכן הם העניקו יותר פרסומות לתחנות הרדיו שחלקם בבעלות אלי עזור.לכאורה
התמורה
דוד ביתן ואמסלם קיבלו חשיפה רחבה במעריב בבעלות אלי עזור
ביתן גם הופיע בתחנת הרדיו בבעלות אלי עזור
זוהר גם קיבל חשיפה בתקשורת בבעלות עזור כוןלל ראוניות בתחנת הרדיו של עזור מספר פעמים רב ביותר.
אמסלם זכה לחשיפה עצומה .
נתניהו קיבל מאלי עזור לכאורה מדע בפרשה אחת בעבר שנחקרה במשטרה בזמנו כאשר עזור על פי הפרסומים של התקשורת העביר את השםן של העתונאי למשטרה
ועזוטר העביר את השם לנתניהו
במעריב ראש ובתקשורת של עזור נתניהו זכה לחשיפה רבה
התקשורת בבעלות אלי עזור קבלו פרסום ממשלתי
החשדות כנגד כל המעורבים הם לכאורה
חשדות להפרת אמונים שוחד וקבלת דבר במרמה לכאורה
זה מה לפחות טוענים מומחים משפטים
כל המדע הזה כבר הופיע בדה מרקר הארץ ידיעות אחרונות YNET גלובס
וכן בערוץ 10 נתנו לזה פרסום מכובד
למרות זאת עדין הועץ המשפטי לממשלה לא הורה על חקירה בנושאים אלה
האם היועץ המשפטי לממשלה עכב או מעכב מסיבות שונות או לכאורה לא רוצה להורות למשטרה לחקוןר את הדברים?
או שמה יש כבר חקירה סמויה לכאורה בנושאים אלה?
זאת לא נדע עד שיהיה פרסום של היועץ המשפטי לממשלה
כל המדע כאן מופיע בגלל פרסומים בפסבוק באינטרנט וכן בתקשורת
בתקשורת מעלים לכאורה חשדות כבדים כנגד היועץ המשפטי לממשלה לכאורה
הם מעלים חשדות גם נגד המשטרה שלא פתחה בחקירה כנגד אלי עזור וצרלטון
הם מעלים חשדות גם בפני רשות המיסים בטענה למה לא פתחו בחקירה נגד צרלטון ואלי עזור ופיני זהבי לכאורה
וזאת על פי החשדות הכבדים נגדם במספר פרשות.
בנוסף יש חשש כבד ביותר להדלפות
עיתונאים חוששים שלעזור יש קשרים כבדים במשטרה וכן ברשות המיסים לכאורה
האם כל זה נכון או לא אנחנו לא נדע עד שיהיו חקירו לכאורה.
או שהתקשורת תאשר או תכחיש אותם
פישמן עשוי להיות רק הקדימון לכשלים קשים יותר ב"גלובס"
האינטרסים של המתמודדים על רכישת "גלובס" מעלים חשש שמי שעיתונות עצמאית חשובה לו - עוד עשוי להתגעגע לעידן פישמן
ח"כ דוד אמסלם. זכה לכתבה מחמיאה ב"מעריב", לאחר שפעל למניעת רפורמת שידורי הספורט
ככה חבר כנסת בלי בושה פעל למען אלי עזור וצרלטון בכנסת ישראל
http://www.themarker.com/advertising/1.3173456 זאת לא השנה של אלי עזור
עוד פרשה שהתפרסמה בעבר יש חשש וחשד שאולי ולכאורה נחקרת עתה אבל לא ברור על ידי מי .
על פי החשד ח"כ דוד אמסלם. זכה לכתבה מחמיאה ב"מעריב", לאחר שפעל למניעת רפורמת שידורי הספורט
לא ברור למה בלהב 433 לא חקרו את חבר כנסת אמסלם בחשדות הקשות המועלות נגדו בתקשורת ומצד חברי כנסת רבים אפילו מהליכוד
אם הוא אכן פעל למען צרלטון ועזור אז הוא בבעיה כיום.
לא ברור אם המשטרה חקרה או לא חקרה אבל בגלל החשדות הכבדים נגד אמסלם היא תאלץ לחקור .
https://www.themarker.com/advertising/1.3173456ציטוט מתוך דה מרקר
ם מישהו שאל את עצמו מה גרם ל"מעריב" לצאת מגדרו כדי להחמיא לח"כ הטרי והמעט אלמוני, שלא רשם לזכותו אף הישג משמעותי בקדנציה הקצרה שלו בכנסת, אולי היה צריך ללכת לפרוטוקולים של ועדת הכלכלה שדנה בשבועות האחרונים ברפורמות בתחום השידורים. במסגרת חוק ההסדרים הניח משרד האוצר הצעה להסדיר את תחום שידור הספורט באמצעות הטלת חובת מכירה על ערוצי ספורט או מפעלים, במטרה להוזיל את מחירי הטלוויזיה הרב־ערוצית בישראל.
משרד האוצר הוביל את ההצעה רק לאחר שהועלתה בוועדה המיוחדת שהקים ראש הממשלה בנימין נתניהו, בראשות מנכ"ל משרד התקשורת, שלמה פילבר, שהמליצה על אותן דרכי פעולה בדיוק. גם רשות ההגבלים הביעה תמיכה מוצהרת בחוק.
עם תחילת הדיונים בנושא הטריח את עצמו אמסלם לחדרי הוועדה, על אף שאינו חבר בה. במקום להביע תמיכה מוצהרת בחוק החברתי, הוא הסתער על פקידי האוצר והתקשורת, התנגד בתוקף להצעה ומחה בפניהם שוב ושוב על ה"התערבות בשוק". אמסלם, יחד עם ח"כים נוספים בליכוד, גרמו לכך שבסופו של דבר גם האוצר התקפל וההצעה הוסרה לעת עתה מסדר היום.
ההצעה הזו היתה עשויה לפגוע בין השאר בחברת צ'רלטון, המחזיקה בערוצי ספורט 1 ו-2. הבעלים של צ'רלטון הוא אלי עזור. אותו עזור, באופן מקרי, הוא גם הבעלים של עיתון "מעריב". והנה, שבועות ספורים לאחר ההתנגדות שהוביל אמסלם בכנסת להורדת מחירי הטלוויזיה, אותו אמסלם מככב בלי סיבה ברורה לעין בשער מגזין הדגל של עיתון "מעריב".
http://www.ch10.co.il/news/341738/ח"כ רוזנטל על דודי אמסלם: 'איש עם עבר מפוקפק, כמעט ישב בכלא'
שוב עימות חריף בין חבר הכנסת מהמחנה הציוני ליו"ר ועדת הפנים של הכנסת: "לאמסלם טרמינולוגיה של עבריין. איש עם רקע בעייתי כמו שלו ועם עבר כמו שלו - אסור שיפקח על רשויות חוק"
ח"כ מיקי רוזנטל מהמחנה הציוני תקף הבוקר (שני) בחריפות את יו"ר ועדת הפנים של הכנסת, ח"כ דוד אמסלם מהליכוד – כשכתב בפוסט שפרסם בדף הפייסבוק שלו: "האיש עם העבר המפוקפק מבקש לקעקע את שלטון החוק".
בפוסט כתב ח"כ רוזנטל: "ח״כ דוד אמסלם הוא עסקן, כפסע היה בינו לבין ישיבה בכלא. הוא נחקר ונעצר בפרשת זיוף טפסי התפקדות לליכוד ופעם נוספת נחקר בפרשת הולילנד. ברגע האחרון נמלט מאישומים למרות ראיות משמעותיות שהצטברו נגדו".
לדבריו, "זו הסיבה המרכזית בגינה תוקף אמסלם את המשטרה על חקירות נתניהו ומאשים אותה בהאשמות שווא. נקמה" – והוסיף: "לאמסלם טרמינולוגיה של עבריין".
ח"כ רוזנטל מוסיף וכותב: "מה שמטריד שבעתיים, היא העובדה שאמסלם יושב בראש ועדת הפנים של הכנסת, ועדה שתפקידה בין היתר לפקח על פעילות המשטרה. איש עם רקע בעייתי כמו שלו ועם עבר כמו שלו – אסור שיפקח על רשויות חוק".
למרות הפשרה: נדחה אישור חוק שידורי הספורט
ועדת הכלכלה לא הצליחה לסיים גם בישיבה ה-19 בנושא את הכנת החוק לקריאה שנייה ושלישית ותמשיך לאחר הפגרה, במאי. לפי הפשרה, החוק יועבר כהוראת שעה, כדי שיהיה ניתן לשנותה בקלות
https://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3711157,00.htmlדודי אמסלם ודוד ביטן העלו לרונאלדו ומסי את המשכורת
מי שרוכש זכויות שידור מצפה לקבל החזר מלא על השקעתו וגם להרוויח מזה. ומי מוכן לשלם פי חמישה על זכויות שידור של ליגת האלופות? רק מי שמשוכנע שיצליח לגלגל את העלות העודפת על הלקוחות שלו
https://www.themarker.com/markerweek/1.3969284למה הח"כים חושבים ששידורי הספורט הם לעשירים בלבד?
אוהדי ספורט ישראלים צריכים לשלם מס של אלפי שקלים, שמגיע בלי שום סיבה היישר לכיסם של בעלי השליטה ב-HOT ו-Yes. אז למה חברי הכנסת טרפדו את החוק שנועד לשנות את זה? טור אורח של עודד קרמר, אוהד ספורט מתוסכל
עודד קרמר
http://www.kan.org.il/Item/?itemId=1264חובת המכירה של שידורי הספורט: מי ירוויח ומי יפסיד?
חוק חובת המכירה של זכויות השידור בספורט הפך למוקד ללחצים מצד גורמים שונים ומסעיר בשבועיים האחרונים את ועדת הכלכלה ■ מיהם השחקנים הראשיים במהלך, ומהם הסיכויים שהוא אכן יעבור? "גלובס" עושה סדר
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001165843ח"כ דוד אמסלם: "תנו לי שני חוקרים, אני נכנס למשטרה ומזעזע את כל אמות הספים בישראל"
הוא לא מבין מה הבעיה עם מינוי פעילי ליכוד, בטוח שהשחיתות האמיתית נמצאת במשטרה ובפרקליטות, ומאמין שהספרדים צריכים לקבל את הכבוד הראוי להם. שיחה עם ח"כ דוד אמסלם, הדור הבא של הנהגת הליכוד
https://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-1.4457799ב–2003, אמסלם נעצר כחלק מהחבורה הירושלמית בליכוד שכללה את איציק קויפמן ויורם קראשי (אח של שולה זקן) בחשדות שונים, הקשורים לפריימריז שנערכו בסוף 2002, והוא נחקר באזהרה בפרשת הולילנד כשהיה מנהל אגף בעיריית ירושלים, בגלל קירבתו למאכר מאיר רבין שהורשע בעברות שוחד. לצד התקפות על המשטרה ברשתות החברתיות, אמסלם מקדם הצעות חוק שונות שמטרתן להגביל את כוחה.
אני לא איזה נייר נקי שבא לכנסת בגיל 15, שלא יודע מה זה משטרה. עצרו אותי עם אשה ושני ילדים קטנים בבית על אירוע שאני בכלל לא מכיר. גם לא דיברו איתי אחרי זה. כאילו כלום לא קרה. אחי, הרסת לי את החיים, איזה כלום לא קרה? מאז יש לי סימני שאלה לגבי ההתנהלות של הגוף הזה והמוטיבציות שלו.
עכשיו אני שואל את המשטרה, 'אתם לא מתביישים? אתם חוקרים ראש ממשלה על סיגרים?' מפכ"ל המשטרה לשעבר, יוחנן דנינו, חגג מסיבה ב–800,000 שקל. זו גניבה ממעביד, הוצאת דבר במרמה. תארי לך שהיו עושים לנתניהו מסיבה ב–40,000? המדינה היתה מזדעזעת. מפכ"ל המשטרה הנוכחי לוקח יועץ ב–3.2 מיליון שקל. יש לו 160 דוברים. זה דבר פלילי בעיני".
"לא קשור. שאלתי את המפכ"ל, מי אישר לך להעסיק יועץ ב–800,000 שקל כפול ארבע? אז הוא אומר לי, החשב. אני מסתכל, רואה בן אדם עם דרגות. זה החשב שלך? איך זה יכול להיות? הוא כפוף אליך. הגשתי הצעת חוק שהחשב לא יהיה כפוף לו, את יודעת מה קרה? ממנדלבליט ועד כל העולם, התנפלו עלי שאני פוגע בשלטון החוק. שומרי הסף — אתה שומר על מנדלבליט והוא שומר עליך.
"הרי אותם אף אחד לא יעז לבדוק", ממשיך אמסלם, "והם עושים דברים חמורים מאוד. אני בטוח. תנו לי שני חוקרים, אני נכנס למשטרה ומזעזע את כל אמות הספים במדינת ישראל. איך זה שיש תקציב של 14 מיליארד שקל ואין ביטחון למדינת ישראל?
ראש הקואליציה דוד אמסלם נוהג לתקוף בצורה אכזרית וממושכת ונקמנית את מפכל המשטרה באופן אישי וכן את המשטרה על כל זורעותיה
הוא תוקף גם אתה פרקליטות ואת ראשי הפרקליטות בצורה בוטה וקשה
עד כה המשטרה לא פתחה בחקירות נגד החשדות הכבדים המועלים נגד אמסלם ואחרים בליכוד
ולא ברור למה היועץ המשפטי לממשלה לא בדק או שכן בדק ומעכב את הדברים שו שלכאורה מונע חקירות
עיכוב זה מניעה חקירה. מניעה מהאמת לצאת האור כה לפחות טוענים עיתונאים רבים.
אין ספק שיש כאן חשדות כבדים נגד אמסלם במספר רב של חשדות כבדים ביותר ולא ברור מה השיקולים של היועץ המשפטי לממשלה
למה הוא לא הורה עד כה לחקור
התקשורת פרסמה את הדברים בהרחבה .המומחים המשפטים בהם שפוטים של בית משפט עליון טוענים שחייבים לחקור את כל הפשות האלה במיוחד את דוד אמסלם צרלטון ואלי עזור בכדי להגיע לחקר האמת ולהביא צדק
המומחים טוענים שאפשר להגיש כתב אישום ללא בעיה בנושאים הנבחנים כעת
העיתונאים מתרעמים למה המשטרה לא חקרה את אלי עזור בקשר לעשרות פרשות שבהם הוא חשוד לכאורה
כל הנאמר כאן הוא לכאורה