Comments: 2
Comments: 38
Comments: 3
Comments: 5
Comments: 8
Comments: 7
Comments: 0
aharon339 כתב:הופתעתי לראות שאתה חבר גם פה
טוב לראות אותך .
תשכח מה שהיה ותפתח דף חדש
אל תדאג דברתי עם המנהלים ונאמר לי שבקרוב יוסיפו NOVA BLIND
הבעיה עלות הכרטיס והממיר יקר אז יאספו כמה חברה ויזמינו כרטיס מקורי .
אן מה לעשות הם רוצים לעשות הכול חוקי פה ולא רוצים בלאגן לא רוצים שינתקו אותם באמצע כמו בעבר .
קצת סבלנות ונוכל כולם להינות
סחתן שחקתם יפה אתמול מזל טוב על הניצחון המכובד
הבאתם קצת כבוד למדינה
ירדו לי כמעט דמעות מהניצחון הזה שהיה מגיע לנו .
מה קרה אתה לא מגיע למשחקים יותר ?
יאללה מכבי יאללה בלאגן
duducohen13 כתב:
לסיום יש פה אורח שלא ראינו הרבה זמן
אדון מגה ספורט מה שלומך
מה קרה אתה לא בא למשחקים של מכבי ת"א
נעלמת מנוף הפורומים .
להגיד לכם את האמת בחבילה של נובה יש רק כדורסל יווני טוב
.
אני חושב שאתה טועה פה,YOSSISAT כתב:האמת חברים אפםשר להגיד הכול על יא אבל צריך להגיד את האמת בלעדיו לא היה כלום.
הוא בגלל הכחניות שדלו והיכולת שלו הצליח להרים פורום בזמנו עם זכי ודיש ומשה ואחרים
אותו דבר לגבי המפגשים אף אחד לפני או אחריו לא הצליח להרים מפגש נורמלי והוא כן זאת עובדה
נכון שליא יש מגרעות אבל יכולות יש לו
מה שבקשו מכם למרות שיש פה חופש ביטוי מלא זה לא להזכיר שמות מלאים של המנהלים ולא לפגוע בהם ולכבד את הכללים.
הרי אף אחד לא אוהב שמדברים עליו מאחורי הגב לטוב ולרע.
מי שהיה בשיתוף שלו בזמנו ונהנה למרות התקיעות .
לפחות היה לו מה לראות בזמן שלא היה כלום הוא היה בן הראשונים תזכרו את זה אז מה גם אצל זכי היו תקיעות אפילו בשוטיים
זוכרים כמה תקלות היו טונות אז מה בסוף התגברנו על הכול והצלחנו לעשות שיתוף.
גם פה בהתחלה כש PC2004 אמר בהתחלה את הרעיון של הקמת ארגון איגוד שיתוף וקהילה חדשה צחקנו עליו בהתחלה זוכרים ?
מי לא צחק ?
אן אחד שלא צחק אבל כנראה נגמר עידן הבדיחות והגיע זצמן האמת
אני נדהמתי כמו האחרים כשהוא סיפר למעשה שזה כבר קיים מבחינה חוקית ולאט ולאט כבר היה שיתוף בפועל.
הבן אדם היחיד שאמר לי משהו וקיים בשטח בזמן קצר .
רק מי שהיה קצין ביחידה מובחרת כמו שהוא היה יכול לבצע ולחתוך מהלכים בחיים במהירות כזאת בלי לעצור באדום.
רק בשביל זה היה שווה לשרת בסיירת מטכל שמה עושים מהם גברים אמיתיים .הם אוכלים חרא אבל כשיוצאים לאזרחות הם יודעים להסתדר כמו נמרים .2 מהחברים ששרתו שם אותם יכולות למי ששם לב עכשיו כשאני מסתכל על זה הם באמת יותר מוצלחים מהאחרים בלעשות דברים ובקבלת החלטות יש משהו בזה למרות שאני שונא את כל ההתנהגות בצבא והבזבוז וכל מה שקשור בו אבל יש תכלס .
יש להם בצים בפועל .הם יודעים ללחוץ על ההדק בזמן הנכון.
המחאה החברתית לישראל-SATWORLD.ORG » פורום הלווינים הישראלי-קהילת הלווין הישראלית פורום רשמי ISRAELI SATELLITE FORUM » SATWORLD.ORG-2001-2019 ארכיון פורום קהילת הלווין הישראלית » בהצלחה.
Similar topics