בעלי בזק פנה לשופט בדיון הארכת מעצרו וסיפר על מה שעובר עליו: "מנסים לפגוע בנשמתי ובבריאותי. אמרתי לחוקרים שלא אשקר לעולם גם אם אקבל התקף לב". קודם לכן שוחררו למעצר בית רעייתו איריס ומנכ"לית בזק סטלה הנדלר
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5132907,00.html
במהלך הדיון בעניינו של בעל השליטה בבזק, שאול אלוביץ', אמרה נציגת רשות ניירות ערך יהודית תירוש, כי "ממסמך סודי שמצוי בפני בית המשפט, מר אלוביץ' הוכיח במעשיו לכאורה שלא ניתן לסמוך עליו. אנחנו נמצאים בעניינו במקום אחר - והחשדות לגביו הם חמורים. בין היתר מדובר על קבלת שוחד של עד מיליארד ש"ח".
אחרי יותר משבוע במעצר, פנה לראשונה בעל השליטה בבזק בעצמו לשופט: "עד אתמול הייתה החקירה בצל ניסיונות החוקרים לשבור את רוחי, לפגוע בנשמתי ועד פגיעה קשה בבריאותי. בכל ערב כשחזרתי לבית המעצר ישבתי אצל החובש לבדיקות ומדדי לחץ דם. החקירה הזאת נעשית היא כדי שאודה בדבר שלא עשיתי מעולם. אמרתי לחוקרים שאני לא אשקר ולא אודה במה שלא עשיתי - גם אם אפול ואקבל התקף לב. מחסלים אותי בריאותית".
עו"ד ז'ק חן, סנגורו של שאול אלוביץ', טען בשם מרשו כי "חרב עליו עולמו. הוא הובא להארכת מעצר בתנאים האלה. התנאים המחפירים האלה לא הולמים מדינה דמוקרטית; אין בינם לבין ערך גילוי האמת דבר וחצי דבר". לדבריו, חוקרי המשטרה הטיחו באלוביץ' "אתה תבלה את חייך בבית סוהר, ואם לא שם, אז כשתשתחרר תהיה שומר בסופרמרקט". הוא אף טען כי בחקירה נפלו טעויות, בהן ייחוס חשד של שיבוש חקירה למרשו. אין חולק על כך שהמעצר עצמו - בן תשעה ימים - לא חוקי. אם במקרה הזה מרשי לא ישוחרר לאלתר - אני לא רואה מתי ישוחרר מישהו אי פעם בטענה של הגנה מן הצדק".
עו"ד חן שאל את נציגת המשטרה אם ההתכתבות שנחשפה אתמול מעוררת במשטרה חשש לשיבוש מהלכי משפט, וזו השיבה: "ככל שיתברר שם שהתבצעו דברים בעייתיים משמעותית - נבדוק". פרקליטו של אלוביץ' המשיך וטען כי מרשו הוא "בן אדם בן 70 שנעצר למשך תשעה ימים, כשאשתו ובנו עצורים גם כן. כל רכושו עלי אדמות נתפס, וחוקרים פשטו על ביתו ולא הותירו דבר".
נערך לאחרונה על-ידי KODYTEAM בתאריך Mon Feb 26, 2018 7:20 pm, סך-הכל נערך פעם אחת