https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4187051,00.html
תגובה מתוך YNET הדף מקושר
חייב מוגבל באמצעים
==============
תשלום 150 עד 300ש"ח לחודש ולאחר מכן הפטר משנת 2018 זה קיים
================================
מניסיוני העשיר (רק הנסיון עשיר אני עני לגמרי ) אין טעם בלתבוע כנגד בנק ואין כל טעם להוציא כספים נוספים לכל מיני מומחים בגרוש וכן אין טעם להוציא כסף על עו״ד . פשוט לתת לבנק לקבל פסק דין על איזה סכום שהוא רוצה , לאחר הזכייה הוא ינסה לגבות ממך את הכסף ...(בזמן המשפט מומלץ להעביר את כל הנכסים במכירה לאדם אחר נאמן ) לאחר 3-4 פגישות בהוצל״פ לאחר חקירת יכולת ייקבע לכם לשלם סכום חודשי של בין 100-1000 ₪ לחודש , כאן מרבית הישראלים עושים את הטעות ומשלמים .
הדרך הנכונה היא לא לשלם גם אם מאיימים עליכם במעצר (הסיבה שאינך משלם זה רק בגלל שאין לך כסף) ואז שוב יורידו לך את גובה ההחזר החודשי ל 50-500 ₪ לחודש גם אז לא לשלם מאותה סיבה בדיוק .
לאחר שנה שנתיים של התקשקשות מול עו״ד של הבנק ( לבנק העו״ד עולה כסף לכם אין כלל הוצאות כי אין לכם עו״ד) ינסו להגיע איתך לפשרה של תשלום משהו כמו בין 5000-25000 שח . שלמו את הסכום במזומן (לבנק/לעו״ד של הבנק ספרו כי לקחתם את ההלוואה לצורך ההחזר בשוק האפור) .
ולאחר שש לכם הסכם פשרה ביד , אתם יוצאים לדרך חדשה /ישנה בבנק אחר
לאחר 10 שנים תקבלו מכתב בדואר רשום שהתיק נגדכם בהוצל״פ נסגר .
קחו בחשבון ש
1.התהליך ממש לא קל בדרך תאלצו לאמץ לכם כתובת פיקטיבית
2.לעבוד במקום עבודה ולקבל משכורת בחשבון של חבר ,(עבודה שכר מינימום בלבד...כל האסטרטגיה בנויה על כך שתעבוד בשכר מינימום)
3.להתחמק ממעקבים
4.בסוף בתהליך יהיה לכם קשה לקבל משכנתאות ו/או לפתוח חשבון בנק (שמכם ומספר הזהות שלכם מופיע בכל הבנקים ...הם הרי קיבלו עיקול על חשבון שאין לכם בבנק...הבנקים מוציאים עיקול לפי מספר הזהות שלכם בכל הבנקים והמוסדות הביטוחים בישראל)
5.לרדת ברמת החיים ב90%
6.שורפים לכם 6-8 שנים מהשנים היפות בהם יכולתם להתבסס
סוף דבר
במקרה הפרטי שלי בגיל 28 נותרתי חסר כל עם חובות של כמה מליונים לבנק
בני גילי רכשו דירה. מכרו רכשו בית קרקע והתבססו בזמן שאני עם ההשכלה הרחבה שלי וכושר הסתכרות של 35-50 א״ש לחודש נאלץ לעבוד כשכיר בשכר מינימום (מבחירה) .
היום בגיל 45 אני זוכה לממש את מה שבני גילי עשו לפני 5 שנים ,כל התהליך רק חישל אותי ואני היום אדם חזק יותר (אם כי נותר בי פחד מהתחייבויות לבנקים) בעוד 2-3 שנים אני מאמין שאדביק את הפער ואף אעבור את בני גילי בעושר האישי (מכיר כאלה בעיקר רווקים שעברו תהליך דומה שהצליחו להדביק את הפער תוך שנתיים) .
בהצלחה בתהליך
נ.ב
יש לי חבר שעבר תהליך דומה אך בחר לה תקשקש עם הבנקים בבתי משפט ועד היום הוא שם מול הבנק והבנק מולו ,לבנק יש זמן והוא בין 52 שחייו נגמרים מ17 שנים של דיונים על גבי דיונים כשהוא מעוקל עד צוואר ומתקשה לשפר את איכות החיים שלו
נ.ב2
עם בנק/ וצבא לא יוצאים למלחמה
מהיא הגדרה של בנק ברוח ימים אלו:
בנק נותן מטריה ביום בהיר ומבקש אותה חזרה ביום סגריר