אני לא מבין יהודים וישראלים שעושים שיתוף אצל ערבים,בדואים,פלסטינאים או שהולכים לשטחים או לכפרים של הבדואים בצפון וקונים מהם ממירים יענו בזול.
בזמן שאותם אנשים יורים משגרים לעבר ישראל טילי גראד.
לא מדובר רק באזור הצפון או הדרום הטילים האלה מסוגלים להגיע לכל מקום.
כשאתם עושים שיתוף אצל הבדואים או הערבים או הצרקסים הכסף הולך לחמאס ולארגוני טרור בכסף הזה הם קונים ומיצרים קסאמים וגראדים.
וזה מה ששולחים על המשפחה שלכם אח"כ .
למה לכם להתעסק עם ערבים או בדואים ?
מה גם שהם רמאים וגנבים גדולים ובסוף גונבים אותכם.
עדיף לכם לקנות מיהודים בזול ליצר עבודה ופרנסה בארץ ליהודים ולא לתת תעסוקה לטרורריסטים שיפגעו במשפחה שלכם אח"כ
מי שעושה את זה הוא נחשב למשתף פעולה ולמוסר וגזר דינו ידוע מראש.
אני לא אתפ]לא אם באחד הימים הם ידקרו משהו שבא לקנות מהם ממיר או שיתוף.
אני הייתי בן הפרארים שהתחברו בצפון לבדואים עם השיתוף המעפן שלהם עכשיו המחיר הוא כבר 400ש"ח
בכל התקופה שלי איתם לא נהנתי בכלל היו מלא תקיעות .
היה מלא בעיות גנבו לי את הסיסמה שלי ושם משתמש ולא יכולתי להתחבר בכלל
וכל פעם היו אומרים שמרחיבים את הפס בלל זה התקיעות
בתכלס אפילו כרטיסים לא היה להם באמת היו אלה כרטיסי גאנמא כארד גם אצל הבדואים וגם אצל הצרקסים .
אני בעוד שבוע גומר את המנוי שלי התיאשתי מהם ועברתי לשיתוף של הקהילה
לפחות אני יודע שהכסף הולך למקום טוב לקהילה שאכפת לה מאיתנו .
היה צריך לראות את הפרש המחיר בממירים פה מוכרים ב 700 את המוטנט בזמן שבמקומות אחרים זה 1100 ש"ח
דרימבוקס 800 HD נמכר לחבר שלי כאן ב 2200 ובשאר החנויות בארץ מכרו ב 3500
QBOX HD ב 2200 ש"ח כאן ובפ"ת נמכר ב 4500
אצל הבדואים מכרו דרימבוקס לא מקורי ב 500-600 בלי אימאג עליו ועוד 200-300 על התקנת תוכנות וכאן מכרו ב 300 ש"ח כולל תוכנות
IPBOX 900 HD נמכר ב 1800 ובמקומות אחרים 2200
כאן כל הסחורה מקורית מיבואן המקורי אצל האחרים לא מובטח שזה יהיה מקורי
החלפת ממיר HD במקום ב דקה אחת אפילו לא שאלו למה
זה שרות וככה דואגים לחברים
דבר חשוב כשהגעתי לאשדוד לקחת ממיר הזמינו אותי לקפה ועוגה שוקולד יקרה נהנתי וקבלתי שירות מעולה מיוסי שהוא נציג הקהילה
כשהזמנתי אח"כ את הטכנאים של AME לבית להוסיף לי צלחת עשו לי עבודה טובה ובזול ונתנו לי שירות הסבר והדרכה ואפילו קבלתי חשבונית על השיתוף .מי היה מאמין !!!!
אז קודם כל תודה ליוסי אישית על השירות והעזרה האדיבה תמיד כשהתקשרתי אליו בערב הוא עזר לי בכל פעם מחדש.
כשדברתי עם טכנאי הבנתי שהוא מבין עניין ותותח
הפעם אני מרגיש שעשיתי עיסקה טובה מכל הלב
היה לי שווה להגיע מעכו קבלתי תמורה מלאה.