נולדה ב-1985, בתם של ציפי לוין, דוגמנית בעברה, ורפי רפאלי. היא גדלה בהוד השרון יחד עם שלושת אחיה, ניל (מנישואיה הראשונים של אמה), דור ואון. רפאלי החלה את קריירת הדוגמנות בגיל שמונה חודשים בלבד. ב-1987 היא צולמה לפרסומות שונות כמו סינרים חד-פעמיים ("פפיונים") ולסרטי "אגפא". כילדה שיחקה בפרסומות, ובגיל שבע שיחקה בסרט הקולנוע הישראלי "חסד מופלא". היא אף הופיעה בקלטת לילדים "כמו גדולים" של אריק איינשטיין. בגיל שמונה השתתפה בפרק השני של הסדרה "קופיקו".
רפאלי למדה בית ספר יסודי נווה-נאמן, חטיבת ביניים השחר ובתיכון "הדרים" שבהוד השרון.
משנת 2000, החלה להשתתף בקמפיינים רבים, הצטלמה לקטלוגים של חברות אופנה כמו "קסטרו" ובגדי הים "פלפל" והובילה מסעות פרסום גדולים, ביניהם למילקי. ב-2000 וב-2001 זכתה בתואר "דוגמנית השנה", נבחרה לתואר זה גם בעיתונים "מעריב לנוער" ו"ראש 1" בשנים 2001 ו-2002. בשנת 2002 הייתה דוגמנית הבית של חברת האופנה "רנואר" ובנוסף צולמה להפקות אופנה שונות בחו"ל. היא כיכבה בשערי מגזיני אופנה ובעיתונים מובילים בחו"ל, ביניהם "Elle" הצרפתי.
בשנת 2005 עשתה את צעדיה הראשונים בתחום המשחק בסדרה היומית "פיק אפ" ששודרה בערוץ 10, שם גילמה את נועה צוקרמן.
בשנת 2006 השתתפה רפאלי בצילומי קטלוג הלבשה תחתונה של "ויקטוריה'ס סיקרט" ובגיליון בגדי הים של ספורטס אילוסטרייטד. בשנת 2006 נבחרה לפרזנטורית של חברת האופנה "אירית".
מדצמבר 2006 קיימה רפאלי מערכת יחסים רומנטית עם השחקן ההוליוודי לאונרדו דיקפריו, דבר שתרם לפרסומה ולמעמדה בעולם הדוגמנות. הרומן הסתיים בקיץ 2009.
ב-2008, הופיעה רפאלי בקמפיין חברת האופנה פוקס-ויזל יחד עם משתתף הישרדות 10 נעם טור.
רפאלי קיבלה את התפקיד הראשי בסרטו של חיים בוזגלו "Session".
ב-10 בפברואר 2009 הופיעה רפאלי בעמוד השער של גיליון בגדי הים של ספורטס אילוסטרייטד לשנת 2009[1] והייתה הדוגמנית הישראלית הראשונה המופיעה על השער. למחרת התארחה רפאלי בתוכניתו של דייוויד לטרמן.
המגזין Elle בחר בה בשנת 2010 לאחת מ-25 הנשים הצעירות המשפיעות בעולם. [2]
פרשת הגיוסב-30 בספטמבר 2003 הייתה אמורה רפאלי להתגייס לצה"ל. בראיון ל-ynet אמרה: "תמיד רציתי להתגייס, היה לי פרופיל 97... לא חשבתי אף פעם לא להתגייס". עם התקרב מועד הגיוס ביקשה לדחות את הגיוס בחודשיים, מסיבות בריאותיות. לטענתה, במהלך הטיפול בבקשה נתקלה ביחס בלתי הולם מצד פקידי הבקו"ם, שגרם לה לשקוע במצב של ייאוש. לדבריה, "רציתי להתגייס ולתרום, ולקחו את זה ממני... עמדתי מול מערכת מאוד גדולה, שהתייחסה אליי בצורה מזעזעת. לא ראיתי שום פתרון אחר ועשיתי מה שחשבתי שאני צריכה לעשות".[3]
מספר ימים לפני תאריך גיוסה נישאה רפאלי לארי ויינשטיין, ידיד של הוריה, שהיה אז בן 41 (והתגורר באותה העת עם אישה אחרת כידועה בציבור). ב-26 בספטמבר התקשר אביה לבקו"ם והודיע על נישואיה.[4]
תגובת צה"ל לטענות על יחס בלתי הולם ולהודעה על הנישואין הייתה: "מבחינתנו בר רפאלי אינה שונה מכל מועמדת אחרת לגיוס, וכך נהגנו כלפיה. הממצאים שהציגה בר רפאלי, גם מבית-החולים, אינם מעידים שהיא איננה כשירה לגיוס. הטענות האלה מעוררות תמיהה וסימני שאלה, כמו גם הנישואים החפוזים. אנחנו עדיין ממתינים למסמכי הנישואים, ולבד מהפרסום בעיתון לא קיבלנו בשלב הזה שום מסמך שמעיד על כך שהיא נישאה".[5] בסופו של דבר התקבלו בבקו"ם המסמכים הדרושים ורפאלי קיבלה פטור משירות בצה"ל. מיד לאחר קבלת הפטור, התגרשה.
רפאלי ספגה ביקורת ציבורית רבה בעקבות פרשה זו. בראיון ל"ידיעות אחרונות" שפורסם בתחילת אוקטובר 2007 התייחסה רפאלי לעניין זה: "אני לא נגד צבא ומאוד רציתי לשרת בצה"ל, אבל לא מתחרטת שלא התגייסתי, כי הרווחתי בגדול", והוסיפה "מה זה משנה, אוגנדה או ישראל? לי זה לא משנה. למה טוב למות בעד ארצנו? מה, לא עדיף לחיות בניו יורק? למה ילדים בני 18 צריכים למות? זה דבילי שאנשים צריכים למות כדי שאני אגור בישראל".[6] באותו ראיון הבהירה רפאלי כי אין בכוונתה לשוב ולהתגורר בישראל. בעקבות הראיון דרשו עורכי דינה של רפאלי פרסום התנצלות ופיצויים בסך חצי מיליון שקלים, בתואנה שהעיתון הביא "ציטוטים שקריים, מגמתיים, זדוניים ונטולי הקשר מדבריה של רפאלי".[7] בידיעות אחרונות דחו את הדרישה והדגישו כי "כמקובל בראיונות מסוג זה, השיחה עם בר רפאלי הוקלטה, וכל מה שפורסם בכתבה נאמר בראיון, מילה במילה".[8] פרקליטיה של רפאלי לא מימשו את האיום בתביעה.
קישורים חיצונייםבר רפאלי, ראיון באתר הדוגמנות הישראלי
בר רפאלי, באתר E! Online, ערוץ הבידור (ישראל)
בר רפאלי, במסד הנתונים הקולנועיים IMDb (באנגלית)
בר רפאלי, ב"וידאופדיה" - אנציקלופדיית הווידאו של חדשות 2 באינטרנט
גלריית בר רפאלי מתוך אתר ספורטס אילוסטרייטד (באנגלית)
נופר סיני, אוצר לאומי ושמו בר רפאלי, באתר TheMarker
איתמר זהר, הדאבל המושלם של בר רפאלי, עכבר העיר, 11 בפברואר 2009
וידאו: בר רפאלי אצל אלן דג'נרס, עכבר העיר, 21 בפברואר 2009
חיים הנדוורקר, ניו יורק, המגזין המצליח ביותר עם הבחורה היפה ביותר: בר רפאלי - ביקיני להמונים, דה מרקר, 19.2.2009
בר אצל אלן: "אני מחפשת חלום חדש", באתר ynet, 12.3.2009
שחר אטואן, מכירת חיסול ב"בית האופנה", עכבר העיר, 10.4.2009
איריס אברמוביץ', נווה מדבר, ראיון עם רפאלי, ynet, 18.06.09
בר בסרט תדמית של ספורטס אילוסטריטד, אתר "רשת"
איתמר זהר, סרטון העירום של בר רפאלי הודלף לרשת, הגולשים לא מתלוננים, עכבר העיר, 5.7.2009
עומר שוברט, קריאה מודרכת בריאיון החג עם בר רפאלי, העיר תל אביב, 24 בספטמבר 2009
אורית מרלין-רוזנצוויג, האלופה. בר רפאלי נחשפת, לאשה ברשת, 25.3.2010
חגית רון-רבינוביץ, ספורטס אילוסטרייטד, באתר ישראל היום, 26.3.2010
שי פרץ, דוח רפאלי, פנאי פלוס, 15 בספטמבר 2010
הערות שוליים1.^ ערן סויסה, לקחה את הבחירות: בר רפאלי נבחרה לפרונט של הספורטס אילוסטרייטד, nrg מעריב, 10 בפברואר 2009
2.^ דנה שוופי, בר רפאלי נבחרה לאחת מ-25 הנשים הצעירות המשפיעות בעולם של מגזין Elle, עכבר העיר, 20 בספטמבר 2010
3.^ רק בגלל שקוראים לי בר רפאלי, מאת ענת מידן, ynet, 18 ביוני 2004
4.^ גאיה קורן, בר רפאלי מדגמנת: חתונה, ynet ,8.1.2003
5.^ יהודית יחזקאלי ודליה בן ארי, משפחת רפאלי נגד צה"ל, ynet ,9.10.2003
6.^ הרווחתי בגדול שלא התגייסתי, ynet, 2 באוקטובר 2007
7.^ בר רפאלי: אני לא אויבת המדינה, עכבר העיר, 17 באוקטובר 2007
8.^ נורית רוט, עו"ד אתי חסיד: אם דברי "ידיעות אחרונות על בר רפאלי לא יוכחשו פנינו מועדים לתביעה", דה-מרקר 11.10.2007
מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A8_%D7%A8%D7%A4%D7%90%D7%9C%D7%99
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A8_%D7%A8%D7%A4%D7%90%D7%9C%D7%99
סרטון העירום של בר רפאלי הודלף לרשת, הגולשים לא מתלוננים