מנסיון של 48 השעות האחרונות, זה עובד מאוד יציב ומשדר את כל הערוצים - לא היתה לי שום בעיה גם ברשת wifi ביתית
Step 1:
Download Mutant files for Streaming: [You must be registered and logged in to see this link.]
Extract the file
Copy streampes to /var/sbin/streampes
chmod 755 /var/sbin/streampes
Copy init to /sbin
Copy inetd.conf to /var/etc
Using telnet on Mutant do:
killall -q inetd
killall -q streampes
inetd /var/etc/inetd.conf
Step 2:
Download the following files from: [You must be registered and logged in to see this link.]
Install bitcontrol® Digital TV Link 2.9 to handle the stream by Windows Media Player
Install bitcontrol® MPEG Decoder 3.0 to support the drivers
Step 3:
Start->Program Files->bitcontrol-> Digital TV Link -> Examples ->DreamBox Receiver
Make sure to type your Mutant IP address in the link to connect to your stream
The link should be:
[You must be registered and logged in to see this link.] IP Address]/?ReceiverType=DreamBox
To make sure things are working fine:
Telnet to Mutant
Run PS
Check that streampes is running
Note to the systray for selecting channels
אימג ממש ישן של SF-Enigma 1/2007 - לא עברתי ל Gemini כי לא מצאתי שיפור ממשי ב- streamts
2. תחת Gemini אין ספריה /var/sbin
זה לא ממש משנה כי אפשר להשתמש בספריה אחרת, תפתח את קובץ inetd.conf ותשנה את המיקום של /var/sbin/streampes לכל מקום שתרצה. רק אל תשכח 755
3. ב Gemini הקובץ init הוא Symbolic Link לקובץ /bin/busybox
לא ממש מכיר את זה בגימיני, אבל שם לב שזה קובץ הסקריפט ולא הקובץ המקומפל. לכל אימג Linux יש קובץ init (יכול להיות שיש Init במקום אחר?). בכל מקרה כל התפקיד של קובץ הinit הזה הוא לבצע kill לפרוסס המקורי ולהחליפו בחדש בכל פעם שמבצעים אתחול למכשיר. תפחתח את init ותראה, זה בסה"כ כמה שורות סקריפט. במקרה הכי גרוע, תכתוב סקריפט שירוץ כמו TPS keys - כשתגיד לו מהשלט
איך ביצעת את ההתקנה בלי לדפוק את המוטאנט?
היתרון של קבצי ה- streamts, streampes זה שהם עובדים לא תלות בחומרה (ברוב האימגים) והם עצמאיים - ז"א Inetd הוא זה שמאתחל אותם, הם לא קשורים ל- OS (זה מאוד סטנדרטי בלינוקס, ללא קשר למיוטנט. אפשר לקרא על זה בויקיפדיה)
בכל מקרה, גיביתי את הקבצים המקוריים, החלפתי אותם בקבצים החדשים לפי סדר הפעולות שכתבתי - וזה עבד (או ע"י איתחול המכשיר, במידה וקובץ init עובד, או פשוט ע"י ביצוע הפקודות בסקריפט ה- init ידנית)
זה עובד אצלי כבר שלושה ימים ללא הפסקה על כל הערוצים - יציב ואיכותי, אין מצב ש- streamts על mutant יעבוד כמו streampes הזה.
שם לב ש bitcontrol גם מאפשר הקלטה ....
אני מנסה להפעיל גם את VLC client אבל נראה ש- bitcontrol פשוט הרבה יותר טוב
conf הוא קובץ הקונפיגורציה של inetd
אתה יכול להריץ את inetd ולתת לו את המיקום החדש של inetd.conf ואז אתה לא תלוי
רק תבצע kill ל inetd שרץ באיתחול
האמת שזה מה ש init עושה בשבילך :
killall -q inetd
killall -q streampes
inetd /var/etc/inetd.conf
תכניס את inetd.conf אפה שאתה רוצה, רק תעדכן את המיקום בסקריפט init
תבדוק הגדרות של bitcontrol systray
Dreambox preferences
יש לו גם הגדרות יותר מדויקות ברגיסטרי - אני לא הייתי צריך להשתמש בהם
תוודא ש streamts לא רץ במקביל - זה פוגע באיכות
שרץ הוא החדש שהותקן ולא זה המקורי
אני מניח שאתה משתמש ב- windows media player ולא VLC
תבצע kill לפרוסס הקיים streampes
תבדוק שב inetd.conf אתה מפעיל את הקובץ החדש (סמן # ליד הישן)
בצע PS לראות שלא רץ streampes
תפעיל את המדיה פלייר
תבדוק שהפרוסס streampes רץ
Access point
802.11g אני מאלץ g בכרטיס