אזרחים ולקוחות רבים מנפגעי הוט אשר מצאו את פורקנם מחברת "הוט" בעצמם פנו לאתר המחאה "אני שונא את הוט" ושם הם שמו את פורקנם! אנשי הוט אספו מהם את התלונות ומה עשו בזה... כן כן החברה הסוררת בעצמה הלא היא הוט - Hot נקודה. שהוליכה שולל את לקוחותיה ממשיכה בדרכה להמשך הדריסה (וזה כ- וידוי הריג...) לחיסול הסופי של תלונות לקוחות הוט וכמובן ואין דיי בכך.
על כן, כתבה זו הועלת באזהרה צרכנית!
מנהל האתר אזהרה צרכנית שהיה פעיל שוטף באתר "אני שונא את הוט" בשם כינוי yair נחסם מהאתר הנ"ל בלי שום סיבה מצדקת ע"י מנהל האתר שם בשם דניאל שם כינוי Daniel ...
אותו דניאל שהתגלה כאיש המחובר להוט ומספק את האינטרס של הוט שם מסייע בכך להמשך הולכת לקוחות הוט כצאן אל הטווח...
לקוחות הוט תמימים אשר נקרים לאתר זה רק בהמלצה אינם בקיאים דיים באתר אני שונא את הוט על בוריים וממשיכים לשפוך שם את כאבם דימעותם וסבלם.
השינויים שחל שם נוכח פעילותינו שלחצה את הוט וצוותם לפינה...
הוקם תקנון חוקי פורום מיום 23/3/2009 ונתייחס רק לסעיף אחד
זה> פרסום בפורום:
אין לפרסם אתרים פרטיים. קישור לאתר חיצוני יובא רק אם הינו קשור ישירות לנושא האשכול, ולא נועד לצרכי פרסום.
תזכורת לפעילות הוט הינה עוד טיפ שדניאל כתב שם - הוא מבקש הלשנה מהנפגעים...
הצצה במאמר זה יעזור להבין אותי. קליק פה - יפתח בחלון חדש!
זה> אם אתם רואים מישהו שעובר על חוקי הפורום אתם יכולים להעיר לו בהודעה פרטית או לפנות אלי.
הודעה שבה עברו על אחד מהכללים תמחק. משתמש אשר יעבור באופן מתמשך על הכללים יחסם.
לכל רשומת התקנון הדבילי קליק פה...
מכל מקום,
אתר אני שונא את הוט הינו אתר שמייצג את הוט חד משמעית.
יש להחרים אתר זה כי מי שחשב שהאתר זה אתר ציבורי טעה לחלוטין.
אתר זה "אני שונא את הוט" הינו אשלייה בלבד!
ואותו מייסד Daniel כבר ידוע לשימצה ברחבי חוצות ואינו רלוונטי לנפגעי הוט חד משמעית.
השאלה הרלוונטית לעכשיו היא? מי מהם הוא דניאל האמיתי...
גילוי איכפטי מצידך הקורא זה להיות שותף להצלה לאומית ולהזהיר את מכריך משפחתך ידידך ותף באמצעות המייל ולשלוח קישור למאמר זה בכל הזדמנות והזדמנות.
דיון בנושא בפורום האתר
בברכת הצלחה ושבוע טוב
יאיר מנהל האתר
[You must be registered and logged in to see this link.]
מתוך האתר WARNING.ORG.IL
האתר נגד הקרטלים בישראל