אני יושב המון לקרוא חומר על לווינים אבל יש כמה דברים שברורים לוותקים כך שהם לא רושמים וזה לא ידוע לחדשים.
קצת מתסכל וארוך ובגלל זה נתקעתי
אני מנסה להתקין image highland על ה ipbox 900hd שלי לאחר שכבר עשיתי לו upgrade מהמקורי ל nlb המקורי החדש.
בכל מקרה אני נכנס לאתר של denktenk מחפש image שמתאים לי למשל Highland 2.16 PAL for CubeCafe (serial_all_noboot)
ולאחר שקראתי הבנתי שרק מי שיש לי highland ישן יותר יכול להתקין את הגרסה הזאת.
לי אין אז המשכתי לחפש. רק שאני לא באמת הבנתי איזה גרסה אני צריך pal? ntsc? כשראיתי את CubeCafe Highland 2.14 Image הבנתי שהוא מתאים לי רק שהורדתי אותו נפתחו לו ארבע קבצים serial_kernel_root
usb_kernel_root
serial_db
usb_db
מכיוון שאני מתקין עם usb חשבתי שהשניים של ה serial מיותרים נכון?
נשאר שם שניים אחרים של usb אך ניסיתי להתקין אותם רגיל וזה לא עבד ואחר כך ע"י מחיקה של הסיומת img. קיבלתי er10
שיניתי את השם ל usb_update של הקובץ הגדול ביניהם usb_kernel_root
קיבלתי er5.
יכול להיות ש image highland הוא כל כך קטן במשקל שלו בערך 7m?
מה עושים עם שני הקבצים איזה מהם משתמשים?
ב pc editor תוכנה שלו במחשב אני לא מצליח לעבוד בכלל מישהו יודע לעבוד איתה ויכול להסביר לי? הוא רושם לי לבחור רסיבר חיפשתי בכל ההגדות איפה ניתן לבחור רסיבר אך לא מצאתי.
יש תוכנה שיותר מומלצת ממנה לעבודה בין המחשב לממיר?
שאלה נוספת היא מה בעצם אני אמור לראות במחשב הנייח לגביי הממיר? זאת אומרת איך אדע שהכל מותקן טוב בין הממיר למחשב?
אני אמור לראות את הקבצים של הממיר במחשב נכון? ומה עוד?
בממיר אני אמור לראות משהו מהמחשב? מה אני אמור לראות?
התקנתי dcc הגדרתי אותו נכון כך שמופיע תקשורת נכונה בין הממיר למחשב וה switch הכל בירוק. רק שלאחר שהוא טוען את ה
Telnet Connected
FTP Connected
Bootmanager: not found. מה זה בעצם? זה בסדר כך?
ראיתי שם את הקבצים של הממיר והכל נראה בסדר חוץ מיזה שהתוכנה שייכת לdreambox ולא כל הפונקציות עובדות.
זה רק חלק א שלי להבנת המערכת הזו אני חדש ועוד יבוא חלק ב.
רב תודות לכם
מאור