1) root_cfe_auto.jffs2
2) kernel_cfe_auto.bin
3) boot_cfe_auto.jffs2
2. כאשר פותחים את הקובץ המכווץ הקבצים נפתחים בנתיב הבא \\vuplus\solo\ וככה יש לההעתיק את הקבצים בנתיב הזה לתוך ה-Disk On Key
3.חשוב לציין כמו שאמרו בעבר כאן יש לפרמט את ה-Disk On Key רק ב-fat 32 אחרלת לא יעבוד , דבר נוסף מנסיון אישית שלי לא כל הפירמות או כל סוגי ה-Disk On Key עובדים לי היו 3 סוגים ק אחד עבד לי של חברת cruzer .
4.לאחר שהעתקנו את הקבצים בנתיב שצוין למעלה ל-Disk On Key יש לחבר אותו לממיר מקדימה או מאחורה לי עבד בשניהם יש לפני לנתק את הממיר מהחשמל ואז לאחר חיבור ה-Disk On Key לממיר יש לחבר את החשמל.
5. הממיר נדלק עם מנורה אדומה מדי פעם מהבהב בצבע כתום למשך כמה דקות ואז המנורה מהבהבת בירוק , אז ניתן לנתק את החשמל וה-Disk On Key ושוב לחבר את הממיר לחשמל להמתין קצת ואז הממיר עולה עם Image חדש ואז יש צורך להגדיר מחדש את כל הלווינים ואת שאר ההגדרות של הממיר.
6. אני התקנתי את הגירסה האחרונה עובדת יפה , יש לשים לב כי הכותרות והמידע יופיע בעברית רק ב-SKIN מסוימים אחרים לא רואים עברית ב-infobar או בהקלטות שאתם מבצעים על ההארד דיסק.
7.אני הורדתי ועידכנתי בממיר את הקובץ satellites.xml כיוון שהקובץ אשר מגיע עם ה-image הוא ישן או מתאים לגרמניה .
8. את הקובץ יש להעתיק על ידי תוכנת ftp לתוך ספרית etc כמו כן גם את קובץ השיתוף יש להעתיק לספריה זו.
9. השיתופים לא מגיעים מותקנים עם ה-image יש ללחוץ שלוש פעמים על הכפתור הכחול ואז מופיעה רשימה של סוג השיתופים יש לבחור ברצוי ואז להתקינו, כמובן לא לשכוח להעתיק את קובץ השיתוף שלכם לספריה שציינתי בסעיף מספר 8 ולאתחל את הממיר.
רוני סול