[You must be registered and logged in to see this link.]
בקרתי לא מזמן בחנות של FREEGO בת"א
רכשתי קורקינט חשמלי בשביל הבן שלי לכבוד יום ההולדת שלו .
מנהל החנות אלי כיבד אותי בקפה חם ועוגות ונתן לי הנחה של חבר קהילה.הייתי מאוד מרוצה מהשרות וההדרכה .
טוב לדעת שיש חברה גדולה כזאת שנותנת מוצר כזה חדש.
הבעיה הכי גדולה שהיתה לי שהגעתי עם הנכד שלי לחנות והוא נדלק על סקייטבורד חשמלי גם על הקורקינטים היקרים אבל במיוחד על סקייטבורדים חשמלי.
האמת שגם אני התלהבתי כמו ילד קטן מהקורקינטים בל לפי דעתי הסקייטבורים האלה טסים מהם והם יכולים להיות גם מסוכנים אם נופלים מהם. לאחר דין ודבר הנכד התקשה להפרד מהסקייטבורד ונאלצתי לקנות גם לו את הסקייטבורד.
מה שצר לי חור בכיס אבל התחשבו בי נתנו לי הנחה נוספת ותשלומים ארוכים ללא ריבית.
יצאת עם חור בכיס אבל עם הגרשה טובה
ביום ההולדת של בני העניקתי לו את המתנה והוא בכה כמו ילד שמקבל סוכריה.
חלום שהתגשם הוא צעק לי תודה אבא והרטיב לי את הלחי .
כמובן הוא ראה את הסקוטבורד שקניתי גם לבן שלו שהוא הנכד שלי הראשון שאני מאוד אוהב ומעריך והבין את גודל המינוס שנכנסתי אליו .מי שחושב ש תחביב של לווינים ורדיו זה דבר יקר לא יודע מה הוא מדבר.
קורקינט טוב זה 6500 ש"ח סקייטבורד זה כמעט אותו סכום ואפילו יותר יקר.העדפתי לקנות לידלים ולנכדים ולא להעניק לעצמי את הממיר HD שאני כל כך רציתי עד שאתאושש מהסכום שהוצאתי.
כמובן כולם שמחים עכשיו והאמת שקוקרינט באמת חוסך בדלק בזמן ומאוד חסכוני ומהיר ונכנס בכל חור זה עדיף על אופנוע או רכב קטן בתוך ת"א .
נדהמתי לראות כמה נכים קונים קורקינטים מיוחדים לנכים ממונעים חשמלים אבל זאת מכת עולמית כפי שהבנתי.העולם הופך לירוק יותר ומתפטר מהדלק הערבי שגורם למלחמות בעולם.