עלכם להקליט כמה שיחות עם הוט לפני שמתנתקים
כל שיחה שהקלטתם תצרבו על תקליטור
בית המשפט אוהב את זה וזו מהווה ראיה חד משמעית
ככה מתנתקים מהוט או יס בדרך הכי מהירה והכי חוקית שיש
את המכתב הבא שולחים בדואר רשום לכל אלה
להוט שולחים מכתב רשום עם אישור מסירה וגם שולחים להם פקס.
חברת "הוט", מחלקת פניות הציבור, בפקס 077-7078230 וכן 077-7078282
מרכז שירות חברת "הוט", קניון הזהב, סחרוב 21 ראשון לציון (הערה - המכתב הזה חזר לשולח)
משרדי חברת "הוט", קיבוץ יקום, לידי ע. המנכ"ל
נציג חברת "הוט", עוד אבי בן אסולי, רח' השבעה 6 בית שמש 99000
עותקים:
מבקר המדינה – נציבות תלונות הציבור, רח' הארבעה 19 תל אביב
משרד התקשורת – מחלקת פניות הציבור, אחד העם 9, תל אביב 61290
משרד התקשורת – מנהלת תחום הגנה על הצרכן, מירב אלקבץ, בפקס 02-6702273
הממונה על הגנת הצרכן במשרד התמ"ת - רח' בנק ישראל 5, ירושלים
המועצה הישראלית לצרכנות – ת.ד 20413 תל אביב 61200
"ידיעות אחרונות" – מדור צרכנות, לידי דני שדה
"כל-בו-טק" – לידי רפי גינת, משרדי "רשת – נגה", הברזל 23 תל אביב
אתר Ynet – מדור צרכנות, לידי מירב קריסטל (בדואר אלקטרוני calcala-ma@y-i.co.il )
אם שלמתם בכרטיס אשראי תשלחו גם לחברה של החיוב בכרטיס האשראי
חברת כ.א.ל (ויזה) – מוקד השירות, בפקס 03-5723723
אם שלמתם בהוראת קבע בבנק תשלחו העתק לבנק שלכם
לכבוד
חברת "הוט", מחלקת פניות הציבור, בפקס 077-7078230 וכן 077-7078282
מרכז שירות חברת "הוט", קניון הזהב, סחרוב 21 ראשון לציון (הערה - המכתב הזה חזר לשולח)
משרדי חברת "הוט", קיבוץ יקום, לידי ע. המנכ"ל
נציג חברת "הוט", עוד אבי בן אסולי, רח' השבעה 6 בית שמש 99000
הנדון: בקשת התנתקות
א.ג.נ,
אני שולחת אליכם מכתב זה בדרישה מפורשת להתנתק באופן מיידי משירות המנוי לטלוויזיה בכבלים שאתם מפעילים.
אני מנויה על שירות זה (במודם אנלוגי/דיגיטלי/___) מאז שנת ____ ומחויבת בחיוב חודשי של ____ שקל המנוכה מכרטיס האשראי שלי. אין לי שום חובות כספיים שהם כלפי חברתכם, ולא היו שום חובות כאלה כלפיכם בעבר.
להווי ידוע לכם כי החוק בישראל מחייב כל מפעיל שירות לנתק את הלקוח על פי בקשתו, ולבטל את החיוב על השירות, בתוך 2 ימי עבודה מקבלת הודעה בכתב.
להווי ידוע לכם כי על פי סעיף 42.2.4 לחוק, למנוי אנלוגי יש להפסיק את השידור בתוך 2 ימי עבודה ולחדול מן החיוב הכספי בתוך 2-5 ימי עבודה.
כמו כן, על פי רשיונכם אותו הנפיק משרד התקשורת, “ניתוק מוחלט של המנוי יבוצע לאחר בקשה בכתב, חתומה על ידי הלקוח".
בנוסף, על פי החלטת בית המשפט לתביעות קטנות (תק 2115/07), הערמת קשיים על לקוח המבקש לנתק עצמו משירותי חברה של שירותיה הוא מנוי, תזכה את הלקוח בפיצוי כספי מצד החברה.
לאחר שיחות טלפון חוזרות ונשנות עם נציגי חברתכם (האחרונות שבהן עם ___ ממחלקת ניתוקים ו- ____ ממרכז שירות לקוחות, התאריכים והשעות שמורים אצלי), נאמר לי כי החיוב הכספי הופסק וכן הובטח ניתוק, אך הטכנאי לא הגיע ביום ובשעה המיועדים. לאחר בירור, נמסר כי יגיע רק שבועיים אחרי כן.
עד אז אני מחוברת לשירות שלכם נגד רצוני, דבר המהווה פגיעה בהגינות העסקית, בחוקי ההתקשרות החוזית וברשות הפרט שלי.
אני מצפה כי כבר ביום הגעת הפקס אליכם, תנתקו את החיבור שלי לכבלים (ובמידה שלא עשיתם זאת עד כה, גם תחדלו מיידית לחייב אותי בסכום החיוב החודשי עבור השירות!). ביצוע פעולות אלה ייבדק על ידי בתוך 5 ימי עבודה משליחת הפקס אליכם, קרי עד התאריך _____.
באם לא תפסיקו את החיוב באופן מיידי ולא תנתקו אותי מהשירות בתוך הזמן הנקוב, אפנה בהקדם להתייעצות משפטית ואגיש תביעה משפטית נגד חברתכם.
כמו כן, במקרה זה אמשיך את המעקב אחרי הטיפול בפנייתי מול כל הגופים המכותבים למכתב זה ואעמוד עמם בקשר - מתוך מטרה להשיג טיפול נאות, הוגן ומהיר בפנייתי זו.
נא אשרו בהקדם קבלת מכתב זה – ואת הניתוק המיידי מן השירות, כמו גם את הפסקת החיוב המיידית על השירות.
מכתב זה נשלח לאחר ____ שיחות טלפון שהתקיימו ביני לבין נציגי חברתכם, בתאריכים ושעות השמורים אצלי, שיחות בהן הודעתי מפורשות על רצוני להתנתק מן השירות ולהפסיק להיות מחויבת עליו.
עותק של פקס זה נשלח אליכם גם בדואר רשום, וכן לכל הגופים המצוינים לעיל.
בברכה
(שם)
(כתובת מלאה)
(מספרי טלפון)